torsdag 22. januar 2015

Takknemlighet.

Så mye å være takknemlig for...
Husker DU å tenke over det du er takknemlig for hver dag, eller om kvelden før du legger deg?

I dag har jeg vandret i København og "gjort" Strøget. Jeg har kjøpt med meg vakre hvite duker og litt god vin hjem hvor jeg var i en nydelig verdig og gammel vinforretning med unik service og med en god klem og en flaske sherry på kjøpet... Jeg har meditert over livet, 
og denne kvelden har jeg delt med helt spesielle mennesker i livet mitt. Mennesker som jobber på hver sin kant, men med felles mål; Å jobbe for at medmennesker skal bli friske uten medisiner, men ved hjelp av dette unike verktøyet vårt, kalt POSTUROLOGI. I morgen skal vi igjen ha tre fantastiske kursdager med vår mentor og unike læremester, en nydelig lege i Marseilles, Dr. Michel Marignan.  Jeg føler meg så priviligert, så heldig og så fylt av en god følelse, en riktig følelse, og faktisk en følelse av at noen "der ute" en dag våkner opp og lurer på hva dette faget, dette utrolige verktøyet som Posturologi faktisk er. Fagfolk som ønsker å få sine pasienter friske, som ser helheten, finner årsaken og våger å gå utenom den vestlige medisinske trange sti, men inn på en vei som gir pasienten handlerom og helse, uten medisiner. Denne gang hovedsaklig om øynene og deres viktige instrument i kroppen vår.
For deg som vil se mer om dette, vil du finne informasjon på min hjemmeside AKI Akupunktur, samt siden min her inne, AKI Akupunktur. Jeg gleder meg til å videreformidle øynenes viktige informasjon i forhold til din egen helse og kroppen din.
Ha en god natt. 
Hjertehilsen Anne



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar