søndag 23. november 2014

Lev dét livet!


Søndagskveld. 
En travel og meget sosial helg er snart ved veis ende, og jeg sitter igjen med gode minner, smil og erindring om gode samtaler.  Å treffe mennesker rundt vakre pyntede bord med lys, latter og spennene samtaler, er alltid velkomment, og jeg sitter alltid igjen med en godfølelse og følelse av berikelse innvendig og på sjelenivå. For meg er det å snakke og diskutere på et dypere plan om livets underfundigheter, noe av det mest berikende jeg kan være med på. Å diskutere livet, alt vi omgir oss med, hva som finnes rundt oss og hva vi er, hvorfor vi er her og hvor vi skal, det er som å dypdykke i en skattekiste og finne frem essensen ved Livet. Å være så heldig å ha gode og nære venninner som gjør at jeg kjenner på et løft inni meg, er en gave, noe som gjør at jeg virkelig kjenner på gledesbobler og på samtaler jeg kan leve på i uken som kommer.  Det er så viktig at vi lever sant, at vi kjenner etter hva det er som løfter oss, både i hverdag og fest, og at vi er tro mot oss selv. 
Så derfor ber jeg deg tenke over hvem du omgås med, hvem løfter deg opp, hvem drar deg ned, hvilke energier kjenner du på i ulike situasjoner? Det er en spennende skattejakt hvor bare DU har fasiten på hva som er best og mest riktig for deg og ditt liv. 
Lev dét livet. 
En god natt ønskes deg på vei inn i siste uken denne november måned. 
Varm hjertehilsen Anne. 

Bilde: Søndagskveld. <3 
En travel og meget sosial helg er snart ved veis ende, og jeg sitter igjen med gode minner, smil og erindring om gode samtaler. :) Å treffe mennesker rundt vakre pyntede bord med lys, latter og spennene samtaler, er alltid velkomment, og jeg sitter alltid igjen med en godfølelse og følelse av berikelse innvendig og på sjelenivå. For meg er det å snakke og diskutere på et dypere plan om livets underfundigheter, noe av det mest berikende jeg kan være med på. Å diskutere livet, alt vi omgir oss med, hva som finnes rundt oss og hva vi er, hvorfor vi er her og hvor vi skal, det er som å dypdykke i en skattekiste og finne frem essensen ved Livet. Å være så heldig å ha gode og nære venninner som gjør at jeg kjenner på et løft inni meg, er en gave, noe som gjør at jeg virkelig kjenner på gledesbobler og på samtaler jeg kan leve på i uken som kommer. :) Det er så viktig at vi lever sant, at vi kjenner etter hva det er som løfter oss, både i hverdag og fest, og at vi er tro mot oss selv. <3 
Så derfor ber jeg deg tenke over hvem du omgås med, hvem løfter deg opp, hvem drar deg ned, hvilke energier kjenner du på i ulike situasjoner? Det er en spennende skattejakt hvor bare DU har fasiten på hva som er best og mest riktig for deg og ditt liv. :)
Lev dét livet. <3
En god natt ønskes deg på vei inn i siste uken denne november måned. :)
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar