mandag 24. november 2014

HVORFOR???


Mandagen er over med full liste på klinikken. Og jeg undres nesten daglig... Hva er det som gjør at sååå mange mennesker sliter, kan vi ikke være gode med hverandre, hjelpe hverandre, støtte hverandre, ta vare på hverandre? Hvorfor er dette så utrolig vanskelig for så mange? Ødelagt barndom, mobbing i stor grad, selvfølelse lik et null...misunnelse, sjalusi og misbruk!  Vi MÅ begynne å snu denne trenden, ta godt vare på hverandre og være til for hverandre. Denne lille snutten nedenfor kom via venner av meg her inne, og den gikk rett i hjertet mitt. Så vakkert og så ekte.  Du kan se den "live" på min fb-side "Veien inn til hjertet".
For alle må vi starte med oss selv, ikke på utsiden, men fra innsiden. Det er så fortvilet å se hvor mange som ikke eier kraften sin, ikke tør å vise hvem de er, hvis de i det hele tatt aner hvem de er. Ikke tar plassen sin, men lar alle andre styre over livene deres.
Nå er det 5 måneder igjen til 22. MAI, Hjertets dag der jeg igjen vil at vi skal gjøre noe godt for en vi er glad i, eller gjøre noe som gjør at en vi kanskje ikke kjenner har blitt glad for oss den dagen. Et smil, en utstrakt hånd, et vennlig ord. Men- først er det førjulsforberedelser i de tusen hjem. Det er fint for alle de mennesker som har familie, venner og et nettverk rundt seg. Men kanskje skal vi titte litt til siden og legge merke til den på jobben som går stille i dørene med senket blikk, en medelev som alltid går alene, en venn som trenger vårt vennlige smil. 
Og med disse hjertesukk ønsker jeg deg en fin kveld og en god natt. 
Hjertehilsen Anne. 
I never thought this was even possible... — med Guizi Masterino og 2 andre.
Spill av video

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar