tirsdag 11. november 2014

I morgen og resten av uken...


I morgen og resten av uken... 
Utrolig travle dager med full klinikk og lange dager. Men for en jobb og en glede det er å ha sin "hobby" som jobb. Tenk om alle kunne ha den følelsen, da ville vi prestert med maks innlevelse og glede. Og dermed ville arbeidsplassene våre være fylt av varme, glede og nærhet. I stedet legges stillinger ned for fote, usikkerhet på grunn av oppsigelser og usikkerhet. I dette fantastisk rike landet hvor det burde være god plass til oss alle om vi hadde tenkt litt mer med hjertet i stedet for kun med jernhånd og tall. Ja, det må lønne seg, men at vi ikke lenger trenger mennesker i jobber, kun maskiner og computere, det er trist og ikke særlig oppløftende hva gjelder det menneskelige aspekt. Utallige mennesker har ligget hos meg på en benk og vært fortvilet over nettopp det og ikke bli sett, føle seg utenfor, kjenne på uforutsigbarhet i jobbene sine og ikke minst presset for å være med på "karusellen"; in or out...  Og det gagner ingen. Og så er den kjente "VEGGEN" neste stopp, bokstavelig talt. Hvordan skal vi få snudd denne trenden til å bli positiv, glad og lønnsom??? 
  I morgen og resten av denne uken skulle jeg ønske at vi alle ga litt ekstra av oss selv på arbeidsplassen vår, ga et varmt smil, en hyggelig kommentar, en replikk som varmer og en klem. 
Og opplever du noe fint i den anledning, skriv gjerne om det her inne så vi kan dele gode ting med hverandre. Kanskje vil du gjøre et annet menneske strålende glad kun ved et lite smil eller blikk? Det skal så uendelig lite til... prøv da vel...  
En god natt & hjertehilsen med disse sanne og vakre ord fra Prinsesse Diana. 

Bilde: I morgen og resten av uken... <3
Utrolig travle dager med full klinikk og lange dager. Men for en jobb og en glede det er å ha sin "hobby" som jobb. Tenk om alle kunne ha den følelsen, da ville vi prestert med maks innlevelse og glede. Og dermed ville arbeidsplassene våre være fylt av varme, glede og nærhet. I stedet legges stillinger ned for fote, usikkerhet på grunn av oppsigelser og usikkerhet. I dette fantastisk rike landet hvor det burde være god plass til oss alle om vi hadde tenkt litt mer med hjertet i stedet for kun med jernhånd og tall. Ja, det må lønne seg, men at vi ikke lenger trenger mennesker i jobber, kun maskiner og computere, det er trist og ikke særlig oppløftende hva gjelder det menneskelige aspekt. Utallige mennesker har ligget hos meg på en benk og vært fortvilet over nettopp det og ikke bli sett, føle seg utenfor, kjenne på uforutsigbarhet i jobbene sine og ikke minst presset for å være med på "karusellen"; in or out... :P  Og det gagner ingen. Og så er den kjente "VEGGEN" neste stopp, bokstavelig talt. Hvordan skal vi få snudd denne trenden til å bli positiv, glad og lønnsom??? :) 
<3 <3 I morgen og resten av denne uken skulle jeg ønske at vi alle ga litt ekstra av oss selv på arbeidsplassen vår, ga et varmt smil, en hyggelig kommentar, en replikk som varmer og en klem. :)
Og opplever du noe fint i den anledning, skriv gjerne om det her inne så vi kan dele gode ting med hverandre. Kanskje vil du gjøre et annet menneske strålende glad kun ved et lite smil eller blikk? Det skal så uendelig lite til... prøv da vel... <3 <3
En god natt & hjertehilsen med disse sanne ord fra Prinsesse Diana. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar