søndag 9. november 2014

Er hamsen din blitt for trang?


God kveld. 
Så er det mandag snart, om noen få timer er vi i full gang med en ny uke. For min del håper jeg ukene fremover blir litt roligere på tross av full fart på klinikken. På hjemmebane skal jeg puste litt ut etter en opphopning av kurs, men som har lært meg så enormt mye på så mange plan og hvor jeg føler at jeg er hodestups på vei inn i en "ny tid" i mitt liv.  En spennende reise hvor jeg kjenner på ærbødighet og glede og hvor jeg føler at jeg er på full fart inn i et liv med et innhold som jeg har lengtet etter og sett i det fjerne.  Det er så inderlig mange av oss som lengter etter "noe", uten at vi helt får tak i eksakt hva det er. Men hvis vi lytter innover og daglig ser etter små tegn, små veivisere som visker oss i øret hvilke tanker vi skal la gro, hvilke tanker vi skal kvitte oss med, og hva vi selv er verdt, da blir også hverdagen annerledes. Det er nesten som å skifte hams, vi kryper ut av det som er blitt for lite for å innta vår nye og mye romsligere hams, en hams vi kan leke i, nyte livet i og være helt oss selv.
Denne helgen har jeg sett min kjære Amelia to ganger, og i dag da hun lå på skulderen min og sov mens hun pustet jevnt og kom med bittesmå godlyder, da kjente jeg på en enorm takknemlighet, men samtidig på en følelser som - hvem er du lille venn, hva skal du bli god på, hva vil livet gi deg av gleder og sorger...- så mange tanker. For ALLE er vi født inn i en nydelig liten kropp, en perfekt hams som stadig utvider seg. Og alle vil vi måtte ta valg, kloke og mindre kloke, ut fra hvem vi er, hva vi opplever og hva vi ønsker oss ut av livet.  Så er det opp til deg og meg å stake ut kursen for morgendagen og kommende uke, gi den et innhold der vi kan tenke tilbake og kjenne at denne uken tok jeg et valg, jeg stod opp for meg selv og jeg gleder meg over å være MEG. 
Kanskje ha du noe du vil fortelle oss om dine valg, ditt ståsted eller et viktig hamsbytte i ditt liv?
Uansett ønsker jeg deg en god natt med trygghet og en godfølelse for deg i ditt liv. 
Varm hjertehilsen Anne

Bilde: God kveld. <3
Så er det mandag snart, om noen få timer er vi i full gang med en ny uke. For min del håper jeg ukene fremover blir litt roligere på tross av full fart på klinikken. På hjemmebane skal jeg puste litt ut etter en opphopning av kurs, men som har lært meg så enormt mye på så mange plan og hvor jeg føler at jeg er hodestups på vei inn i en "ny tid" i mitt liv. ;) En spennende reise hvor jeg kjenner på ærbødighet og glede og hvor jeg føler at jeg er på full fart inn i et liv med et innhold som jeg har lengtet etter og sett i det fjerne. <3 Det er så inderlig mange av oss som lengter etter "noe", uten at vi helt får tak i eksakt hva det er. Men hvis vi lytter innover og daglig ser etter små tegn, små veivisere som visker oss i øret hvilke tanker vi skal la gro, hvilke tanker vi skal kvitte oss med, og hva vi selv er verdt, da blir også hverdagen annerledes. Det er nesten som å skifte hams, vi kryper ut av det som er blitt for lite for å innta vår nye og mye romsligere hams, en hams vi kan leke i, nyte livet i og være helt oss selv. 
Denne helgen har jeg sett min kjære Amelia to ganger, og i dag da hun lå på skulderen min og sov mens hun pustet jevnt og kom med bittesmå godlyder, da kjente jeg på en enorm takknemlighet, men samtidig på en følelser som - hvem er du lille venn, hva skal du bli god på, hva vil livet gi deg av gleder og sorger...-  så mange tanker. For ALLE er vi født inn i en nydelig liten kropp, en perfekt hams som stadig utvider seg. Og alle vil vi måtte ta valg, kloke og mindre kloke, ut fra hvem vi er, hva vi opplever og hva vi ønsker oss ut av livet. ;) Så er det opp til deg og meg å stake ut kursen for morgendagen og kommende uke, gi den et innhold der vi kan tenke tilbake og kjenne at denne uken tok jeg et valg, jeg stod opp for meg selv og jeg gleder meg over å være MEG. ;)
Kanskje ha du noe du vil fortelle oss om dine valg, ditt ståsted eller  et viktig hamsbytte i ditt liv?
Uansett ønsker jeg deg en god natt med trygghet og en godfølelse for deg i ditt liv. :)
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar