onsdag 12. november 2014

Fra nullverd til selvfølelse...


WOW, jeg har passert 1000 LIKERE på min facebookside AKI Akupunktur, og jeg føler stor takknemlighet og ydmykhet. TUUUUUSEN TAKK. ! 
De siste ukene på klinikken min har vært eventyrlige. Jeg har hatt stappfulle lister, og føler at jeg er i en flyt av medgang og av stor takknemlighet og glede over å få være i en jobb jeg selv kjenner er min store lidenskap. Det å hjelpe et menneske fra ruin til å stå oppreist både fysisk, men også mentalt, det er en reise som også for meg er helt unik  Denne dagen og hele denne uken har vært uovertruffen i så måte med mine møter med pasienter som for meg er medmennesker og som jeg har sett reise seg fra sorg, savn og smerter til positivitet og glede. Fra ansikter med drag av smerte, og øyne som speiler sorg, til mennesker som kommer med ansikter glattet for rynker og øyne som skinner, jeg har ikke ord. 
Og i dag, da en vakker ung pike på 20+ kom inn med favnen full av roser og sa at hele livet hennes hadde snudd fra sorg, savn og tristesse til glede og følelse av selvverd som hun aldri før i sitt liv hadde kjent, da rant tårene, og jeg kjente på en enorm ydmykhet og ufattelig glede inni meg. Å kunne hjelpe et menneske i løpet av 2-3 uker fra tårer, sorg og en følelse av nullverd til selvfølelse og glede, det er en gave større enn ord kan beskrive. 
Og med bildet av denne vakre buketten fra denne vakre piken ønsker jeg dere en god natt og en fin torsdag med varm hjertehilsen Anne. Takk snille K. 

Bilde: WOW, jeg har passert 1000 likere, og jeg føler stor takknemlighet og ydmykhet. TUUUUUSEN TAKK. ! <3
De siste ukene på klinikken min har vært eventyrlige. Jeg har hatt stappfulle lister, og føler at jeg er i en flyt av medgang og av stor takknemlighet og glede over å få være i en jobb jeg selv kjenner er min store lidenskap. Det å hjelpe et menneske fra ruin til å stå oppreist både fysisk, men også mentalt, det er en reise som også for meg er helt unik <3 Denne dagen og hele denne uken har vært uovertruffen i så måte med mine møter med pasienter som for meg er medmennesker og som jeg har sett reise seg fra sorg, savn og smerter til positivitet og glede. Fra ansikter med drag av smerte, og øyne som speiler sorg, til mennesker som kommer med ansikter glattet for rynker og øyne som skinner, jeg har ikke ord. :)
Og i dag, da en vakker ung pike på 20+ kom inn med favnen full av roser og sa at hele livet hennes hadde snudd fra sorg, savn og tristesse til glede og følelse av selvverd som hun aldri før i sitt liv hadde kjent, da rant tårene, og jeg kjente på en enorm ydmykhet og ufattelig glede inni meg. Å kunne hjelpe et menneske i  løpet av 2-3 uker fra tårer, sorg og en følelse av nullverd til selvfølelse og glede, det er en gave større enn ord kan beskrive. <3 
Og med bildet av denne vakre buketten fra denne vakre piken ønsker jeg dere en god natt og en fin torsdag med varm hjertehilsen Anne. Takk snille K. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar