onsdag 16. juli 2014

Se!


Veien inn til hjertet kan være så mye; 
Familie, venner, en god bok, musikk i alle genre, en god film, en god middag med venner og en herlig skravlemiddag med venninner...  I disse dager kan mange av oss nyte det vi elsker mest, dagene ligger fri foran oss og vi kan ta i bruk akkurat den eller de fargene som passer oss spesielt denne dagen eller denne timen. Å løfte blikket, se det vakre og oppleve de små øyeblikkene, det er å leve i hjertet, kjenne på at veien inn ikke alltid er så lang og strabasiøs.
Håper du har tid til å kikke innom deg selv og gå den stien i dag som gjør at dagen blir den fineste du har hatt på lenge. 
En vakker solskinnsdag ønskes deg på nok en vakker solskinnsdag denne sommeren. 
Varm hjertehilsen Anne. 

Bilde: Veien inn til hjertet kan være så mye; :)
Familie, venner, en god bok, musikk i alle genre, en god film, en god middag med venner og en herlig skravlemiddag med venninner... ;) I disse dager kan mange av oss nyte det vi elsker mest, dagene ligger fri foran oss og vi kan ta i bruk akkurat den eller de fargene som passer oss spesielt denne dagen eller denne timen. Å løfte blikket, se det vakre og oppleve de små øyeblikkene, det er å leve i hjertet, kjenne på at veien inn ikke alltid er så lang og strabasiøs. 
Håper du har tid til å kikke innom deg selv og gå den stien i dag som gjør at dagen blir den fineste du har hatt på lenge. :) 
En vakker solskinnsdag ønskes deg på nok en vakker solskinnsdag denne sommeren. :)
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar