mandag 14. juli 2014

Badetid, bare hopp uti!


Badetid...  S
Sol og sommer, ferie og snart midtveis på sommeren. Denne uken vi nå har entret er den uken de fleste av oss har ferie. Og hva gjør Ola og Kari i ferien sin?
Jeg håper du nyter gode dager og tar vare på deg selv. Tar vare på den lille piken eller gutten inni deg selv og lytter til hva hun/han har å fortelle. Nyte late og meningsfulle øyeblikk og fylle dem med alt... og ingenting. Sole deg, svømme i salt sjø eller gå turer i fjellet og hoppe ut i et lett forfriskende fjellvann. Trene med måte... eller trene for fullt, skue ut over der du er og kjenne at du lever. 
I dag er det mandag, en mandag midt i juli, begynnelsen på en ferieuke for mange, da er det fint å starte med å spørre deg selv: "Lever jeg livet mitt fullt ut, bruker jeg feriedagene mine slik at jeg kanskje tilbake på dem med glede, kjærlighet og godhet fra det innerste i meg selv?" 
Ha en flott dag kjære deg her ute. Gå ut og LEV livet ditt i dag og gjør det aller beste for deg selv. 
Og det er lov å følge denne familien nedenfor, bare å hoppe i vannet og kose seg.   
Varm hjertehilsen Anne. 

Bilde: Bade tid... ;) Sol og sommer, ferie og snart midtveis på sommeren. Denne uken vi nå har enteret er den uken de fleste av oss har ferie. Og hva gjør Ola og Kari i ferien sin? 
Jeg håper du nyter gode dager og tar vare på deg selv. Tar vare på den lille piken eller gutten inni deg selv og lytter til hva hun/han har å fortelle. Nyte late og meningsfulle øyeblikk og fylle dem med alt... og ingenting. Sole deg, svømme i salt sjø eller gå turer i fjellet og hoppe ut i et lett forfriskende fjellvann. Trene med måte... eller trene for fullt, skue ut over der du er og kjenne at du lever. <3 
I dag er det mandag, en mandag midt i juli, begynnelsen på en ferieuke for mange, da er det fint å starte med å spørre deg selv: "Lever jeg livet mitt fullt ut, bruker jeg feriedagene mine slik at jeg kanskje tilbake på dem med glede, kjærlighet og godhet fra det innerste i meg selv?" <3
Ha en flott dag kjære deg her ute. Gå ut og LEV livet ditt i dag og gjør det aller beste for deg selv. <3
Og det er lov å følge denne familien nedenfor, bare å hoppe i vannet og kose seg. :P <3 ;)
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar