onsdag 16. juli 2014

Egne druer...


En vakker morgen med vindkast på sjøen i deilig morgensol. 
Å stå opp før solen er vel ikke det som er mest vanlig en sommerdag, men når nattesøvnen nekter å sette inn, kan man jo like gjerne stå opp, male en skjenk, rydde i et kjøkkenskap og ta en velfortjent pause med en varm kaffekopp som belønning. Og få virkelig mye ut av dagen som banker på døren!
Nok en dag med sol, og hvor roser og lavendel blomstrer om kapp både her på hytta og hjemme i haven. Og selv druene har store muligheter i år til å modnes innen ferien er over, de ligger godt an til druefatet etterhvert.
Å se en drueklase med knappenålsstørrelse vokse seg til deilige søte druer og vite at de har vokst frem i egen hage, er nesten eksotisk i dette landet. De har en viljestyrke og en vekst som er til og imponeres av idet vi tenker på druer som grunnmuren i god vin fra Frankrike, Italia og Sør-Afrika. Selv i dette klimaet vårt vokser de og strutter av livsgnist og vilje til å overleve og bli sterke. 
Tenk om vi kunne ha den samme styrken inni oss, i alle og enhver, finne frem vår egen styrke, bygge på våre "drømme-muskler", vår egen storhet og og leve ut vårt fulle potensiale. Leve og følge vår vei som er vist oss om vi tør å ta steget. 
"The purpose of life is a life of purpose, Happiness and a life of fulfilment come when you commit yourself from the very core of your soul, to spending your highest human talents on a purpose that makes a difference in others lives." Robin Sharma.
Ta med deg disse kloke ord inn i denne torsdagen i livet ditt.
En vakker dag ønskes deg med stor hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar