torsdag 1. september 2016

Nedtelling!






Nedtelling! 
Da er vi inne i første høstmåned, kanskje med litt vemod, men også med en glede over alt som skal skje både i og utenfor klinikken denne høsten.
Nedtelling- ja! For i slutten av denne måneden bærer det til vakre København der jeg igjen vil treffe Dr. Daniel Asis, den argentinske legen som sammen med Dr. Raphael Nogier, min læremester og gode venn, har funnet frem til den traumebehandlingen jeg jobber med i klinikken min. En helg med ny lære innenfor denne behandlingen samt en dag med den tyske legen Prof. Dr. Robert Bering i Psykotramatologi der posttraumatiske belastningsreaksjoner som ett av flere nøkkelord.
En meget spennende helg der jeg kjenner på takknemlighet over at jeg er ved å videreutvikle en behandlingsmetode innenfor traumer som svært få jobber med her i landet og som ofte gir helt unike resultater etter få behandlinger. 
Og som er helt uten nåler!!! Kun med lett trykk og lys/frekvenser på spesifikke punkter på øret. 
Samfunnet vårt er i dag blitt hardere og tøffere på mange måter, og svært mange mennesker bærer på store sorger, traumer og psykiske "arr" som de ikke klarer å gi slipp på. Løsningen er for ALTFOR MANGE piller, piller og piller i alle varianter som liksom skal kurere og dempe smerten.  Men hva skjer? Flere av mine pasienter har brukt de meget sterke ordene "KJEMISK LOBOTOMERING"...
Ved å jobbe med Det Limbiske System i hjernen, resetter vi fortid/nåtid, slik at den ikke overmanner personen og styrer livet. Samme behandlingsmåte brukes også i relasjonsforhold, om det er kolleger, familie eller venner der det har blitt vanskelig. Også behandling av fobier, om det er edderkopper, høydeskrekk, flyskrekk eller annet, kan behandlingen være til stor hjelp.
Jeg vil i løpet av uken skrive litt om behandlingsmetoden her inne, så følg med. 
Jeg har et eget traumeprogram på 5 behandlingstimer, der den 5. timen er gratis, prisene finner du på min hjemmeside
www.aki-akupunktur.no
Varm hilsen og ønske om en super kveld ønskes deg fra Anne. <3
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar