mandag 27. juni 2016

Spennende tider kommer...



God sommer. 
Da har klinikken min, AKI Akupunktur og jeg tatt sommerferie, MEN:
Vi vil holde oppe 8. juli og 19. juli.   
Og starter opp igjen 2. august. 
I disse dager river, ominnreder og pusser jeg opp innerste del av min klinikk, der jeg skal ha meditasjonskvelder, lørdags-workshops og foredrag. Jeg gleder meg veldig til å ta i bruk og dele det jeg bærer inni meg av "verktøy", både fra klinikkarbeidet gjennom 14 år, fra klosterlivet i Bangkok og fra livet mitt generelt. Verktøy som kan være med på å gi de som ønsker det, noe å bruke i det daglige, verktøy som kan lette hverdagen flere hakk, og gi takhøyde, bokstavelig talt for oss selv som hverdagsmennesker som ønsker et godt liv for oss selv, og vil investere noen timer i oss selv.
Innen medio august vil "timeplanen" for de ulike aktivitetene bli lagt ut her, og på fb-sidene Veien inn til hjertet og AKI Akupunktur
Jeg vil også i løpet av ferien skrive litt om min traumebehandling, da jeg sammen med et par kollegaer har funnet spennende ting, og som vi hver for oss har oppdaget, og nå samtaler om. Og som viser seg nå at det faktisk har blitt gjort forskning på. Spennende.  
En god uke til deg med sol, vind og regndråper i skjønn forening. 
Og- er det noe du lurer på i forhold til det du har lest, eller vil bestille time til høsten, er det bare å ta kontakt på min mail anne@aki-akupunktur.no. 

                                   Varm hilsen med dette ekte hjertevannet fra Bremanger & Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar