fredag 6. februar 2015

Traumebehandlingene trappes opp!


I årene som kommer, vil AKI Akupunktur utvide sitt tilbud om Traume- og fobi-behandling. En behandling helt UTEN NÅLER.
Gjennom de siste 7-8 år, har klinikken spesialisert seg på denne vestlige behandlingen, og med unike resultater.
Med denne behandlingsformen ved siden av akupunkturbehandling og Posturologi/Auriculomedisin har klinikken et behandlingstilbud som er meget spesielt, der farger og frekvenser via en maskin, Theralight, brukes i nesten alle behandlingene, enten pasienten ligger med eller uten nåler.
Dersom du lurer på noe angående traumebehandlingene, og også fobi-behandlingene, kan du ringe meg eller skrive til meg via min hjemmeside www.aki-akupunktur.no
Kjenner du noen som trenger en traumebehandling? Eller en med en fobi? Da er det bare å videresende denne meldingen eller klikke deg inn på min hjemmeside.
I løpet av et par uker fremover vil jeg presentere noen caser fra mine traumebehandlinger der du kan lese hvordan denne behandlingen virker. En behandling hvor vi går inn på Det Limbiske System via øret der våre tanker og følelser har hovedsete i hjernen. En behandling der vi gjør en slags "reset" for å komme videre, og ikke lenger dvele ved fortiden og grave seg ned enda lenger. Traumebehandlingene gjør at du får et mer objektivt syn på det du sliter med, og teknikken kan hjelpe deg videre til det livet du er ment å leve uten og trekkes ytterligere ned.
Å jobbe med denne type behandling, er noe av det fineste jeg gjør. Det er så meningsfullt, så rørende og så utrolig å se at et menneske som har båret store bører i livet sitt, er i stand til å legge de fra seg og gå videre i livet, uten sin tunge bagasje. Og oftest på få behandlingstimer.
Følg med her på min side på fb, første historie kommer denne helgen. 
 
En fin fredagskveld ønskes deg videre fra Anne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar