mandag 12. januar 2015

Svart natt og varm te.

Svart natt og varm te.
Det er svart natt, og vinden tar tak og det kommer ulekast utenfor. Nok en natt uten den store søvnen mens hetetoktene herjer og jeg kaster inn håndklet, bokstavelig talt og sitter her med en god kopp med chai-te som varmer. Det er så mange underlige tanker som farer gjennom hodet alle disse nettene hvor urolig søvn er overskriften, og det gjelder å holde tankene på den gode siden, kjenne på alle fine ting i livet og glede seg til at en ny dag snart entrer dagens lys. Det er mye vind også i livene våre, uansett hvem vi er, hvor vi er og uansett alder, vi får alle våre tester gjennom livene våre. Hvis vi kunne klare å leve våre liv i tråd med vårt indre, i tråd med den vi innerst i hjertet er, uten å være redde, ville vi alle hatt et meget letttere liv, fordi frykten ikke ville frarøve oss det livet vi innerst inne drømmer om. Å leve vår sannhet, fylle vårt potensiale og vise verden at alt vi gjør og alt vi sier gjennomsyrer vårt inneste og ekte, i stedet for å la oss bli revet med av frykten og det og ikke være bra nok. Hva som er MIN sannhet i MITT liv, det er nøkkelen til et godt liv og til å finne frem roen i seg selv. Og den er det kun vi selv som kjenner best. Så ofte, altfor ofte, ser jeg pasienter som kommer til meg og som har et helt univers inni seg som de ikke ser fordi frykten og angsten setter en stopper for dem. Og- vi er jo ikke alltid redde for at vi ikke får til ting, men for frykten i seg selv, det er den som ofte er dørterskelen som må overstiges for å komme videre.
Å se at alle vi møter, faktisk kan være våre læremestre, det er en spennende tanke. Å kjenne på motstand i mennesker man har med å gjøre, snu tanken og motstanden og tenke på HVA det er i denne personen som trigger meg, som setter meg helt ut, hva er den egentlige læringen i denne relasjonen? Det kan faktisk være en spennende reise, nesten en skattejakt i ens eget indre, som hvis vi åpner for det, kan gi oss svar vi ikke ante at finnes i oss og som åpner dørene til mange spennende nye sider i oss selv.
Så, hva er din sannhet i ditt liv, hvilke mennesker har du rundt deg som kan være læremestre for at du skal kunne mestre nye sider som ligger og venter på å bli oppdaget?
Dette kan være tirsdagens lille nøtt, og oppdager du noe spennende, er det veldig fint om vi her inne kan få del i det, det kan gi en leser her inne og på fb-siden min Veien inn til hjertet mot og styrke til å ta tak i eget liv og egne relasjoner.
Lykke til og ha en god tirsdag når den snart våkner opp.
 
Varm hjertehilsen Anne. 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar