fredag 21. november 2014

RØDT!



Fargenes språk. 
De fleste av oss forbinder fargene med bestemte følelser og oppfattelser, de er subjektive, men har også en slags grunnmur i seg.
RØDT. Fargen rød er kraftig, den utsondrer energi, varme, vitalitet, og den symboliserer kj
ærligheten. Også spenning, mot, optimisme, motivasjon, lidenskap og skaperkraft ligger i den røde fargen. I chakraene som er energihjul i kroppen vår, ligger Rotchakraet som er rødt, og som er det nederste chakraet som har med fysiske behov og grunnleggende overlevelse, hvor mat, trygghet, arbeid, bosted og familie er hovedaktørene. Bena, føttene og nedre del av buken er forbundet til dette chakraet, og ved ubalanser i dette, kan man ofte kjenne problemer i føttene, hoftene og nedre del av buken. Også binyrene som produserer hormonene noradrenalin, adrenalin og kortisol og DHEA, er forbundet til Rotchakra.
I min klinikk hvor fargene i terapien spiller en stor rolle og hvor de er viktige verktøy, kan jeg ved å kjenne på pulsen samtidig som jeg skanner over øret med de ulike fargene , finne ubalanser som kjennes ut som "hull" i energien. Ved sjekk av ulike farger, finner vi via pulsen den/de fargene som mangler, og ved å behandle punktene på øret, finner kroppen tilbake til balanse. Dette sjekkes etter behandlingen ved å gå tilbake til det affiserte området og se om pulsen er på plass. 
Så nå kan du kjenne etter, hvordan har du det i ditt Rotchakra? Er fargen klar rød, eller føler du at rødfargen er litt uklar? Da kan du tenke over hvordan du har det, kjenner det, om du har problemer i ovennevnte kroppsdeler... En spennende indre reise som kan gi deg overraskende svar. 
Varm rød hjertehilsen Anne. 

Bilde: Fargenes språk. <3 
De fleste av oss forbinder fargene med bestemte følelser og oppfattelser, de er subjektive, men har også en slags grunnmur i seg. 
RØDT. Fargen rød er kraftig, den utsondrer energi, varme, vitalitet, og den symboliserer kjærligheten. Også spenning, mot, optimisme, motivasjon, lidenskap og skaperkraft ligger i den røde fargen. I chakraene som er energihjul i kroppen vår, ligger Rotchakraet som er rødt, og som er det nederste chakraet som har med fysiske behov og grunnleggende overlevelse, hvor mat, trygghet, arbeid, bosted og familie er hovedaktørene. Bena, føttene og nedre del av buken er forbundet til dette chakraet, og ved ubalanser i dette, kan man ofte kjenne problemer i føttene, hoftene og nedre del av buken. Også binyrene som produserer hormonene noradrenalin, adrenalin og kortisol og DHEA, er forbundet til Rotchakra. 
I min klinikk hvor fargene i terapien spiller en stor rolle og hvor de er viktige verktøy, kan jeg ved å kjenne på pulsen samtidig som jeg skanner over øret med de ulike fargene , finne ubalanser som kjennes ut som "hull" i energien. Ved sjekk av ulike farger, finner vi via pulsen den/de fargene som mangler, og ved å behandle punktene på øret, finner kroppen tilbake til balanse. :) Dette sjekkes etter behandlingen ved å gå tilbake til det affiserte området og se om pulsen er på plass. :)
Så nå kan du kjenne etter, hvordan har du det i ditt Rotchakra? Er fargen klar rød, eller føler du at rødfargen er litt uklar? Da kan du tenke over hvordan du har det, kjenner det, om du har problemer i ovennevnte kroppsdeler... En spennende indre reise som kan gi deg overraskende svar. ;) 
Varm rød hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar