fredag 19. september 2014

Hvordan har dine mentale muskler det?


Har du tenkt over dine mentale muskler?
Oooops, hva er det, tenker du kanskje... Lisa Nichols snakker om det, jeg har skrevet om det her inne på siden min tidligere, og nå snakker Anne Brenneng om det.  Jeg gleder meg til å gi deg noen mentale muskeltreninger etter denne helgen med fantastiske Anne Brenneng i egen person.  Imens kan du tenke over hva det betyr for deg... og hva de kan gjøre for deg og med deg.  Kommer du på noen, så kom gjerne med dem her i løpet av helgen, så møtes vi her inne på søndag kveld. 

Ha en vakker helg så lenge, hvorenn du er. 
Og lurer du på hvem dette fantastiske mennesket er,  gå inn på siden hennes Hedmark Hypnoterapi, eller bare på navnet hennes på fb. Du blir IKKE skuffet. :

Varm hjertehilsen Anne. 

Bilde: Har du tenkt over dine mentale muskler? 
Oooops, hva er det, tenker du kanskje... Lisa Nichols snakker om det, jeg har skrevet om det her inne på siden min tidligere, og nå snakker Anne Brenneng om det. :P Jeg gleder meg til å gi deg noen mentale muskeltreninger etter denne helgen. ;) Imens kan du tenke over hva det betyr for deg... og hva de kan gjøre for deg og med deg. :) Kommer du på noen, så kom gjerne med dem her i løpet av helgen, så møtes vi her inne på søndag kveld. :)
Ha en vakker helg så lenge, hvorenn du er. :)
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar