torsdag 12. juni 2014

Livets dessert.


Livets dessert. 
En god natt ønskes deg av hele mitt hjerte denne kvelden hvor jeg er i Slemmestad. Her er det maling de neste tre dager i huset til min høygravide datter og herlige svigersønn.  Nå har roen og freden senket seg her i huset, og jeg sitter alene igjen i stuen. Det er rart, det er en underlig, vakker og spennende tid jeg er inne i, og tanken på å bli Bestemor, er nær, samtidig som den er "far off", en merkelig blanding.  Men jeg merker at jeg gleder meg enormt til det som skal komme, og det å vite at jeg faktisk er en medvirkende årsak til at akkurat denne lille frøkenen kommer til verden, ja, det er helt spesielt og mektig å ta innover seg.  Mange tanker farer gjennom hodet, og alle er fylt med takknemlighet og stor glede og en følelse av noe som er så mye større enn meg selv og alt rundt meg. 
Nå er det sengetid, alle malespann, ruller og koster ligger i dvale og venter på å få bli med på racet i morgen.  Her skal det bli ekte malergledefest! 
Så kan jeg synke inn i drømmen om den lille som ligger der og forbereder seg til livets aller største oppgave, nemlig å bli født.  Og å komme ut som "Livets dessert" som min svigermor sa om mine barn.  Og kanskje hun skynder seg, etter å ha tatt en liten "titt" på garderoben sin for dette første året... 
Sov godt. 
Hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar