tirsdag 20. mai 2014

Takknemlighetstanker...


Strålende sol  og sommer  , det er bare å fryde seg over at vi nå er i den aller aller beste tiden her i vårt Norge. 
Det er så mye å glede seg over, være takknemlig for og kjenne på i disse lyse sommertider. Allikevel er det mange som slit
er. I dag hadde jeg en vakker pasient som føler hun har "mistet seg selv" siste halvåret, og det er sårt å se hvordan noen mennesker har det. Så er det desto mer fantastisk å se at kvinnen etter en time med nåler og farger/frekvenser og også krystaller denne gang, reiser seg og smiler og ler gjennom tårene av lettelse. Lettelse over å føle seg mer samlet og mer i seg selv. det er øyeblikk som for meg er fullstendig ubetalelige, de er magiske øyeblikk. 
TO DAGER IGJEN til den 22. MAI der jeg håper at så mange som mulig av dere her inne vil være med meg og vil SENDE ET HJERTE  til en som trenger det, ta en telefon til en du kanskje har en knute på tråden med og den dagen kan klare opp i, gi noe ekstra til et menneske som hungrer etter kontakt og selv sitter litt fastlåst i livet sitt. Tenk om alle 4876 mennesker som er med meg på facebook og alle dere her inne kan sende til én person, da blir det mange hjerter denne dagen som vil være med å spre glede og omtanke. 
En vakker solskinnsettermiddag med lys langt ut i natten er på vei. Bruk den, kos deg, gjør noe godt for deg selv, det vil jo smitte på de rundt deg.   Gå ut og kjenn på solstrålene mens vinden samtidig rufser deg i håret, pust dypt og tenk 3 takknemlighetstanker for denne dagen.  Jeg har gjort det i dag, og mine tanker var takknemlighet for at min sønn i går flyttet inn i nytt hjem med sin kjæreste, at min datter bærer en ny liten verdensborger i maven som om noen uker vil se dagens lys, at Bella, pusen min er blitt bra etter å ha haltet stygt i tre dager og at jeg har verdens mest fantastiske jobb, som til og med er med i TARA Frisk denne måneden...  Og det ble visst fire takknemlighetstanker... men jo flere, jo bedre. 
En god ettermiddag med varm hjertehilsen ønskes deg fra Anne.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar