tirsdag 8. april 2014

Your light within...


Natt og en ny reise mot en ny dag. 
Å våkne opp og kjenne inn å hvordan det er med deg, er en viktig og spennende morgenreise i kroppen. Hva kjenner du? Hvor kjenner du at det "skurrer" litt? Hvor i kroppen har du en smerte? Eller hvis du føler deg helt pigg, så gå likevel inn og justér litt...
Å våkne på morgenen og ta en innendørs reise og sende inn lys, kan gjøre dagen din meget bedre enn om du ikke gjorde det. Men hvordan få det til??? 
Hvis du er lur, setter du på vekkerklokken 5-10 minutter  FØR du skal stå opp.  Gå inn og ta en scanning inn i deg selv, og så sender du lys- og kjærlighet der du føler det trengs. Hvis du er kjent med chakraene, går du ned til Rotchakra som er rødt, og ser om du kjenner noen ubalanse der. Hvis du føler noe ubehag eller en smerte eller en uro, ser du for deg en stråle av hvitt lys som du fyller inn til det området hvor du kjenner på ubalansen. Det hvite lyset tar du ned fra Universet, sender det gjennom kroppen din, gjerne fra toppen av hodet; Kronechakraet, og ned til Rotchakraet. Alle 7 chakra er energihjul i kroppen, og akkurat som meridianene i kinesisk akupunktur, kan det oppstå ubalanser som smitter videre til andre chakra, akkurat som et ledningnett i huset ditt. Det hvite lyset inneholder alle fargene, så når du visualiserer det hvite lyset inn i kroppen din og til et trengt område, fylles det med en renhet som kan gi deg en ekstra styrke. Når du hver morgen ber om å få en flott dag til det beste for deg selv og for de rundt deg, og samtidig sender det hvite lyset inn, vil du oppdage at det faktisk hjelper deg til å takle hverdagen på en ny og spennende måte.   Og- det kan jeg si av erfaring, de dagene jeg glemmer dette eller står opp uten å ha "tid" til denne lille prosedyren, da skjer ofte ting som ikke er like morsomt og jeg tenker at ooops... jeg glemte jo morgenens lille ritual i dag..  
Så da er det bare å ta tak i seg selv og starte reisen jo før, jo heller. 
Og- det er en gøyal og inspirerende reise.   
Sov godt alle venner her inne med hjertehilsen fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar