lørdag 12. april 2014

God lørdag.



God lørdag før Palmesøndag... 
Jeg er innom klinikken for å vanne og ta posten, legge inn regninger og være ajour til hverdagen starter igjen, allerede 2. påskedag. 
Men nå er det først å ta påsken inn for alt den er verdt.  Selv om det nå blir sjøen i stedet for fjellet, skal ikke det legge en demper på ferien. Da er det å dra inn sjøluften dypt ned i lungene og glede seg over at det spirer rundt i haven... hvis spirene orker å komme ut da, det er jo sååå kaldt. Men her skal våren prises uansett, og sykkel og bikini er med i kofferten.  Og et par sommerblomster skal plantes for riktig å befeste sommeren som er i anmarsj. Så får hvite vidder og blinkende snekrystaller nytes av alle dere som er i påskefjellet. 
Det er rart å tenke på at vinteren nå er ved å slippe taket, og at vi går sol og varme dager i møte.  Vi er så heldige å ha lange lyse dager nå, og å gå tur med Rosso på kvelden og hvor lyset fremdeles såvidt holder fast samtidig med at fuglene synger i kor fra 5 på morgenen, det er gode takter for mitt sinn. 
Det er så viktig at vi ser disse små tingene og gleder oss over dem, selv om mange har tunge bører å bære. Å se den bitte lille blomsten som har rukket å stikke hodet frem på tross av kalde dager, den har noe å lære oss alle. Den VIL opp og frem, uansett om det er aldri så kaldt.  Og den får oss til å boble innvendig, samtidig som vi kan kjenne på en ydmykhet og en varme overfor dens sterke vilje.  Kanskje kan vi lære noe fra og av naturen rundt oss, lære at uansett hva vi er oppe i, vil vi kunne se lyset på en eller annen måte der fremme. Det synes jeg er en god tanke som får oss til å kjenne på det gode i livet vårt. 
En vakker dag ønskes deg, om du skal pakke som meg og reise til et sted du er glad i, eller om du skal være hjemme og nyte gode dager i fred og ro. 
Mange gode hjertehilsner til deg fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar