tirsdag 18. februar 2014

Sjelens reise.


Sjelens reise. 
Sjelens reise i deg selv, kan være en lang reise, en reise som får den til å rope høyt til deg, selv om du lukker den ute av fare for hvordan livet vil bli, og hva alle rundt deg vil si.. det er jo tross alt viktigere... Men
 det de aller fleste av oss opplever mens dagene og årene pågår, er at jo mer du skiller deg fra din indre stemme, jo mer apatisk og likegyldig blir du, vondtene sniker seg på, ofte subtilt for så å komme tydeligere og tydeligere frem. I tillegg senkes energinivået, fordi alle cellene i kroppen din lytter til det du tenker og kjenner på.  Noen ganger kan vi kjenne på at det er akkurat som alle cellene hviner av glede, du kan kjenne det som du er fylt av et hvitt lys og du kjenner deg helt i pakt med ditt indre fordi du er tro mot det som er din sannhet.  Andre ganger, og altfor ofte går hverdagen med til bekymringer, tankespinn og problemer som ikke gagner oss det minste. Vi mennesker er fullt og helt bygget opp av energi, molekyler, atomer og bittesmå partikler som beveger seg uavbrutt. Denne elektromagnetiske energien finnes i hver eneste bitte lille celle i kroppen, den er vår livskraft. Det er faktisk den som gjør det mulig å avlese CAT- og MR-skanninger, og som gjengir vibrasjonene i kroppen, hvilket nivå vi er på. Er du frisk, er vibrasjonene høye.  Men er du stadig under press, lever et liv "utenfor" deg selv, bekymrer deg og føler at hverdagen er vanskelig, blir vibrasjonene lavere og lavere jo lenger ned du kommer i livet ditt.  Derfor er det bokstavelig talt livsviktig å komme seg opp av dette energifeltet før kroppen svarer med sykdom og likegyldighet og hvor chakraene (energihjulene) i kroppen stopper opp. Når dette skjer, stopper livsflyten i kroppen din, og cellene eldes og ødelegges raskere på grunn av de lave frekvensene. 
Cellene lytter til alt du tenker og føler. Nemlig.  Tankene gir deg visse følelser, og dersom tankene ofte er negative og lavfrekvente, gir det også følelser i kroppen som holder deg nede og over tid leverer sykdom. Det blir nesten som en gift for kroppens celler, som derved ikke klarer å mestre oppgaven med å livnære oss med kjærlighet og vitalitet. Da er det på tide, HVA er det vi kan snu i livet vårt for å komme på plass i oss selv? 
Det er igjen det enkle svaret som likevel kan være umenneskelig vanskelig. Å oppgi en del av sin tilværelse eller negative mennesker rundt en for å komme inn til sin egen sfære og være tro mot seg selv, lytte til sjelens iherdige hvisking og etterhvert roping, og TØRRE å si ja. Et ja til sitt eget liv og sin egen nye vei, et ja til sitt eget hjerte.  Det vil bli en dans hvor alle cellene er med og gjør alt for å vende tilbake til det de er kommet for å gjøre, holde oss friske, se at vi gleder oss i livet vårt.  Sjelen din vil aldri bedra deg, lede deg på blindspor, uansett hvor hinsides beskjeder du får, slik de synes der og da. Sjelen prøver å lede deg til å bli den beste utgave av deg selv med en ubetinget kjærlighet, gi deg trøst og være din støtte når du kjenner at et nytt hinder er foran deg.  Når du tillater deg selv denne nye veien til din egen sannhet, vil du igjen kjenne at vibrasjonene økes, livslysten komme tilbake, tilliten fornyes og gleden over å leve her og nå vil kjennes som boblende celledans i brystet ditt.   

Så da er det å gå inn og kjenne på hva som ikke stemmer i livet ditt dersom du kjenner igjen noe av det som her er beskrevet. Gå inn og forandre på det som ikke er bra. Og "let go" av fortidens spøkelser og gamle mønstre.  Vi skal ha det bra, vi skal ta plassen vår, vi skal SKINNE!  
En solskinnshilsen fra et vakkert vinterlandskap i strålende sol. Nå er det blå-smøring av skiene og potevotter på Rosso, så er vi klare. 

En vakker tirsdag videre ønskes deg videre. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar