fredag 17. januar 2014

Takknemlighet & glede.



Takknemlighet og glede. 
En rar dag i dag, en ekte takknemlighetsdag kjennes det som. Jeg var oppe til en slags eksamen i går, en eksamen i å bryte gamle mønstre, tro på meg selv og hoppe i det. Og- jeg gjorde det og bestod prøven hvor jeg i dag kjenner at ordet glede og takknemlighet er de to ordene som går igjen.  Å stå å prate om det man brenner aller mest for, det er et stort privilegium, og at noen kommer for å høre, lytte til det jeg har å si, er en gave. En gave hvor jeg ønsker å bringe frem et budskap om det å være i sitt eget hjerte, følge sin egen vei i stedet for å dilte i fotsporene til de foran deg uten spesielle mål og mening. Å tørre å stå rakt i sin egen styrke, i sine egne meninger og leve sitt EGET liv, tørre å ta veivalg som ikke alltid er lette, men som bringer deg inn på din egen livsvei, det er en kunst som ikke den beste kunstskolen kan utdanne deg for, det er en kunst du må kreere fullstendig i pakt med ditt indre og din sjel.  Å drømme stort, se deg selv i den rollen du vil være, leve deg inn i den og bli i den i ditt indre, løfter deg uvilkårlig inn på den rette vei, og bringer frem sannheten i deg selv.  Hvert eneste sekund vi har i dette livet, er et valg. Alle valg vi gjør, har sine konsekvenser, uansett hvilke vi tar. Hele livet vårt er et valg i oss selv, hvem ellers kan ta det ansvaret om ikke du selv er keiseren i ditt eget liv. Ingen du kan skylde på, og desto enda bedre; kun deg selv du kan rose og være stolt av når du når ett av dine store mål, går inn i drømmen og virkeliggjør den. 
En slik dag hadde jeg i går kveld.  I dag kjennes bra, jeg vet det var mitt første steg, jeg vet det er mange flere steg før jeg har kommet dit jeg vil, men jeg har startet.  Og jeg kjenner inni meg at jeg er på rett vei, stemmen min heier på meg, og jeg kan se frem til neste foredrag torsdag 6. februar. Da blir den røde tråden enda tydeligere, veven blir enda mer fargerik og rett vevd, og jeg er enda mer sikker på hva jeg skal inn i. 
"Veien blir til mens du går", heter det, og den veien skal jeg vandre fremover sammen med det skrevne ord og klinikk. Jeg er ufattelig priviligert og ydmyk over å ha hverdager som ofte kjennes ut som spennende reiser. Reiser inn i meg selv, inn til sjelen i andre mennesker via denne siden min og via nåler, lys og frekvenser på min koselige klinikk- og foredragslokale... 
Torsdag 6. februar vil bli lagt ut som arrangement i løpet av helgen, du er hjertlig velkommen til å bli med. 
En vakker fredag ønskes deg videre. Ta godt vare på deg selv. 
En varm hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar