lørdag 18. januar 2014

En sjelevenn.




En sjelevenn. 
I dag har jeg møtt en sjelevenn, et menneske jeg såvidt har møtt én gang via andre. I dag møttes vi over flere timer, hun og jeg. 
Hva er en sjelevenn?  Du møter "deg selv" i øynene, i blikket, fortiden er så lik på mange måter. Begge har snublet og falt, men reist seg igjen og gått ufortrødent videre. Begge har smakt på offerrollen, men kastet den og heller valgt å møte oss selv og tatt den veien vi er ment å gå.  Ikke den lettvinte veien, men den veien som fører oss inn i vår egen sannhet og til vårt indre. 
Det er nesten magisk med slike møter, de gror ikke på trær, de er sjeldne og gylne krystaller i livene våre.  De er ofte starten på et vennskap som vil vare livet ut, et vennskap tuftet på sterke bånd på grunn av alt som er felles og som ligger foran oss og som vi sammen kan skape.  En spennende fremtid hvor vennskapet, grunnmuren hos oss begge, erfaringer, livsvisdom og ikke minst en sterk felles faglig plattform allerede er på plass. En fremtid der vi kan boltre oss i spennende visjoner, drømmer og prosjekter som allerede i løpet av våren og sommeren vil løfte oss begge, både som enkeltindivider, men først og fremst; sammen. 
Har du opplevd slike møter men en sjelevenn?
Nå er det straks avgårde til deilig middag med to av våre nærmeste vennepar, der man er seg selv, og livet er god mat, deilig vin og de virkelig gode samtaler. 
For en dag dette har vært, jeg er rett og slett sååå takknemlig og kjenner en dyp glede. 
Varm hjertehilsen Anne.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar