onsdag 29. januar 2014

Fantastisk traumebehandling!



TRAUMEBEHANDLING.   
De første 20 personer som melder seg får nesten HALV PRIS, kr. 850.- (1650-) da jeg ønsker å lage en statistikk på hvordan denne behandlingen virker ut fra mine 7 års erfaring hittil som har vært helt unike.  
Min traumebehandling er en helt unik behandling oppfunnet av Dr. Daniel Asis i Argentina og min franske lege og mentor Dr. Raphael Nogier. Den går ut på å jobbe med Det limbiske system i hjernen, og hjelper for alt fra flyskrekk og fobier, traumer-fysiske og psykiske, ofte fra barndom (incest, alkoholproblematikk, etc.) og oppover, og relasjoner som føles uovervinnelige... familiefeider, jobbrelasjoner og en-til-en-relasjoner.  
En behandling som krever 1-3 behandlingstimer, er UTEN NÅLER og med øyeblikkelig virkning. Jeg har gjennom de siste 7 år behandlet utallige mennesker, hvor jeg med hånden på hjertet kan si at 98 % har fått en bedring med øyeblikkelig varig virkning. Et fantastisk og virkningsfullt verktøy som jeg er utrolig stolt over å kunne og bruke i min hverdag i klinikken.  
Har du slike problemer, eller kjenner du til en som kan trenge denne type behandling? 
Send meg gjerne en til min klinikk AKI Akupunktur på mail på anne@aki-akupunktur.no
Dette er mitt STORE PROSJEKT 2014 for å hjelpe og bevise at vi via hjernen, med punkter på øret, i løpet av få behandlinger kan utføre fantastiske og positive resultater. UTEN NÅLER!
Mennesker som over mange år har gått i terapi, har i løpet av få behandlinger fått hjelp på denne måten, og den er helt unik. 
Så om du vil prøve, eller du kjenner en som sliter, send meg en mail.
Varm hilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar