tirsdag 5. november 2013

Lys & Varme trengs nå!



I går opplevde nok en fryktelig tragedie. I går kveld kjente jeg en eim av en skyggefølelse, et mørke som føles på kroppen og har fikk tårer til å trenge på.  
Tre fine mennesker er brutalt drept- en ung kvinne på startstreken inn i sitt voksne liv og to flotte menn er rått og brutalt regelrett slaktet ned. Vi kan bare ane den redselen og den uhyrlige frykten de fikk sine siste minutter. 

Hva er det som foregår i dette landet etterhvert? Det er snart ikke en eneste dag vi ikke har hatt et nytt knivdrap, en skyteepisode med dødelig utgang og brutal vold i alle varianter. Jeg ber om at vi alle sender varme tanker til familiene som er berørt, og har mistet en de var så glad i. La oss sende lys og varme og gi dem en følelse av at vi alle tenker på dem. Og så må vi sende så mye lys at det kveler alt det mørke som foregår ute i landet vårt i disse tider. Et lys som skinner så sterkt og som vil hjelpe alle de som berøres av all denne ondskapen som vi har rundt oss. Å favne alle de berørte i hjertene våre slik at de i sin fortvilelse kan kjenne på vår omtanke og vår kjærlighet og støtte. 
R.I.P.    

Mer enn noengang trengs hjertevarme slik at vi sammen kan jage mørket vekk. Ikke ved å la oss skremme, men ved å ta inn lyset, stå i det og hjelpe hverandre å skinne, ta vare på hverandre og bry oss med hverandre.

Varme tanker fra Anne. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar