onsdag 13. november 2013

EN TYV!


EN TYV! 






Har du opplevd å tilbringe tid med mennesker hvor du kjenner at du blir fullstendig utslitt, tappet for krefter og kjenner tårene trenger på? 
Av og til, heldigvis sjelden, hender det at vi dumper opp i en setting hvor vi kjenner at vi blir fullstendig tomme, vi kjenner på tårene og når vi blir alene kommer den vonde følelsen, som selvsagt "bare" er en følelse, men dog mektig der og da. En uendelig tretthet siger inn, bena føles blytunge og det er som om all kraft er sugd ut, det kjennes som et vakuum på innsiden. Jeg tror at de aller fleste har opplevd dette, og man kan undres på hva det er som foregår. Jeg har snakket om frekvenser tidligere, men en god ting kan ikke gjentas ofte nok. Frekvenser er de "bølgene" vi befinner oss på, enten de er høye, lave eller midt på treet. Ut fra alt som lever, det være seg planter, dyr og mennesker, stråler det ut en elektromagnetisk vibrasjon, en vibrasjon som er påviselig. Den kan kalles energimessig signatur, det er ditt energisystem som er din unike identifikasjon. Rundt mennesket produseres elektromagnetisk energi som cellene dine produserer.  Dette feltet av frekvenser er avhengig av din fysiske og mentale helse. Er du frisk, vibrerer du på en høyere frekvens enn om du er syk. Feltet kalles også det eteriske felt. I tillegg har vi alle chakraene, men det er en annen historie, skjønt de er livsviktige "energihjul" i kroppen din. Sykdommer har alle en lav frekvens, og ulike sykdommer har ulike frekvenser, men alltid lave vibrasjoner. All sykdom oppstår i energisystemet og utvikles deretter til sykdom hvis det ikke blir fanget opp på energistadiet.
DERFOR er det så ufattelig viktig å øke vibrasjonene, og det gjør du ved å gjøre noe du elsker, spise sunn og god mat, danse, synge, drive med den idretten du elsker, kose med hunden og katten din, hesten din, se på vakre blomster, eller som jeg, skrive og lese fine ting som LØFTER DEG! Det er så utrolig viktig å være i disse høye frekvensene, hverdagen blir enklere, morsommere og din egen kraft styrkes.  Det motsatte er å se på TV, se nyheter, spise dårlig mat, ikke bevege deg og bruke medikamenter. 
Vi har evnen alle sammen til å justere våre vibrasjoner, og heve dem slik at dagene våre blir gode både for oss selv og for de rundt oss.  Og det som er helt merkbart sprøtt, er at like vibrasjoner tiltrekker hverandre. På godt og vondt. Så det er bare å holde seg oppe og gi jernet hvis du faller ned en dag. For vi er alle ment å skinne i dagene våre her nede, vi skal være våre egne lysmestere og sende ut godhet, styrke og kjærlighet rundt oss. Og- det er en evigvarende jobb som hele tiden trenger justeringer gjennom livet.  Og punkt 1; LYTT TIL SJELEN, din intuisjon og ta beslutninger som bringer deg nærmere ditt høyere jeg.   
Hjertehilsen Anne. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar