lørdag 28. september 2013

Takknemlighet...




Endelig titter solen frem mellom skyene og høstfargene med snekledde Jotunheimen speiler seg i et vakkert lys før mørket igjen senker seg over oss. En litt rar dag med følelsesregisteret i mange modus. Etter siste gjøremål inne før vinteren setter inn, har jeg skrevet både i boken min her, og på den nye bloggen min. Det kjennes litt rart, å skrive noen av de ting som har ligget på hjertet så lenge, men er vanskelige å sette på papiret. Godt med en liten fjelltur og lufte hodet etterpå. Men det er jo så mange tanker som snurrer i hodene på de fleste av oss, og når man ser de på papiret, gir det litt blandede følelser. Men så er det slik at jeg er ganske sikker på at mange av oss går med mye av det samme inni oss. Da jeg gikk turen min, kom stemmen min og så sier han; Hva med Takknemlighet, hva vil du si om det, dét er viktig det! Jeg stopper opp og gir han et lite alvorsord. Visst er jeg takknemlig, men alt kan jo ikke stå på samme side og i samme stund. Jo, men takknemlighet er også et nøkkelord repliserer han.. og ja, det er jo sant.
Å være takknemlig for at jeg sitter her på hytten min og skriver med en glad og mett Rosso ved bena og Bella som etter å ha mjauet seg nesten hes etter middagsmaten, endelig har fått ro og ligger rett ut i køyesengen, alle vinduer er vasket, alle utelykter er skinnende blanke igjen, solen er kommet nå, rakørreten i går og fårikålen i dag har smakt supergodt, stearinlysene smiler, kvelden er ung, og jeg kan fortsette min ferd i tanker og tid her oppe. Vi har alle så mye å takke for, men husker vi på det i vår travle hverdag? Det ér viktig å sette pris på de små ting i livet, lære seg å se etter de små, men desto viktige ting. Et smil, en hyggelig tilbakemelding, et vakkert bilde som snakker til deg, en tur i fjellet med fuglelyder og små bekkefall, en koselig kommentar her inne på fb, alt av sånne småting er viktige for oss mennesker, vi må ikke glemme dette. Og når vi er takknemlige, åpnes også hjertet ditt for mer av det som gir positive bølger i oss. 

En god lørdagskveld ønskes deg med hjertehilsen Anne.
- og når du legger deg i kveld, ikke glem å takke for i alle fall 3 fine ting som har skjedd deg denne siste lørdagen i september 2013. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar