onsdag 25. september 2013







God morgen.  
Så mange tilbakemeldinger på min siste blogg på fb og på mail i går, tusen takk. Det er tydelig at disse tankene om å kjenne inn, treffer mange av oss. Men som flere på fb og på mail til meg, det ER vanskelig. 
Ja, det er klart at det er vanskelig, for det handler om å lytte. Lytte til det kroppen din forteller deg, lytte til beskjeder som kan være både vanskelige og som kan være ubehagelige å ta tak i. Men er det ikke fantastisk at vi alle har en kropp som har et indre som gir oss anledning til å gå i riktig retning. Det er så altfor mange som går på autopilot i livet sitt. Og når vi engang er på tampen av vår livssyklus her nede, tenker gjennom livet vårt, tror jeg mange av oss vil tenke; Hvorfor i alle dager prøvde jeg ikke? Hva stoppet meg? Hva hadde jeg å tape på å prøve? Vi er alle sammen redde for det ukjente, meg selv inkludert i høyeste grad. Men det er så viktig å lytte OG handle dersom de samme beskjedene går igjen over tid, da er det "alvor".  
Er vi ikke heldige da, som har denne indre veiviseren, et indre kompass i livet vårt- som er ekte og ikke viser feil?? Og ja, beskjedene kan være vanskelige å ta stilling til, de kan irritere deg eller få deg til å gråte, eller de kan få deg til å lette, gi deg en boblende glede midt i Solar Plexus hvor kontrollen din sitter... Vise deg en ny retning i livet, en ny idé...
Så da er øvelsen i dag og lytte inn og se om du får en tanke, en idé eller en gjennomgående beskjed...

Lykke til med hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar