mandag 13. mars 2017

Hva skal jeg velge i mitt liv?



Hjertekraft eller Hjertefrykt i livet ditt. 
I min klinikk AKI Akupunktur & Traumeklinikk har jeg mange pasienter med ulike traumer. Det kan være fra barn til unge voksne og videre opp til godt voksne mennesker. Mennesker som har èn ting felles; de sliter med noe som har skjedd i livene deres, de lever "på vippen", og de klarer ikke helt å sortere og legge fra seg det som har skjedd dem, både på et bevisst plan, men ofte også på et helt ubevisst plan. 
I klinikken min ser jeg om og om igjen det samme mønsteret; Svært ofte er det familierelatert. Jeg vil faktisk påstå at traumer som vi mennesker bærer på, i 99 % av tilfellene ligger på planet der foreldre/nære slektninger i tidlige år har forårsaket vonde ting vi bærer med oss gjennom hele livet. Ofte er det også til dels helt ubevisste årsaker som ligger gjemt, og som fører til sterke følelsesmessige svingninger, dårlig selvfølelse, selvtillit og et tankekjør som aldri tar slutt. Dette kan forårsake indre uro, angst, panikkangst, søvnløshet, depresjon og annen elendighet. Og hvor lykkepiller er ”løsningen” og enda flere problemer oppstår. Dessverre.

Kunsten er å finne frem til disse spesifikke situasjonene, og på en finurlig måte hjelpe personen til å endre sitt adferdsmønster ved hjelp av ulike måter å se sin situasjon på og i tillegg ta en traumebehandling.
I min klinikk gjøres den blant annet via Det Limbiske System i hjernen, via spesifikke punkter i hjernen, hvor all informasjon sitter lagret på den følelsesmessige biten. Både bevisst og ubevisst. Denne behandlingen helt uten nåler, er et første steg ut av den vonde sirkelen som mange går i. Svært mange mennesker jeg treffer har lukket hjertet sitt overfor seg selv og sine medmennesker, både nære og mer fjerne, fordi de ikke tør å kjenne på noe. Da er det lettere "å skru av", slik at de går videre i livet med døren til hjertet godt lukket, det er tryggest. 

Utrolig mange går gjennom livet sitt med brekket på, de klarer ikke slippe opp, kontrollen er deres beste venn. På den måten lukker de seg enda sterkere, og frykten og egoet er deres beste "venner". 
Men oftest kommer dagen der de ikke lenger klarer å lukke uten at de bryter sammen, ei heler klarer å fronte det som ligger gjemt og ”glemt”.
Å konfrontere fortiden sin, kan være en tøff påkjenning, men man kan også VELGE å se på det som en ny og spennende verden der fokus er å gjøre slutt på lidelsene som ligger og fyrer i bånn, alle negative tanker som gir et hav av frustrasjon, utilstrekkelighet og elendig selvfølelse. 
Jeg har i de siste årene jobbet mye med coaching ved siden av traumebehandlingen i seg selv, samt nåler og farger/frekvenser. Fordi jeg har virkelig TRO på den som kommer inn av min dør, som ønsker innerst i hjertet å ta steget ut i sitt eget liv, etter å ha levd i frykt over kortere eller lengre tid. 
Jeg tror på Mennesket som på sjeleplan ønsker å leve sitt liv i pakt med den hun eller han er, og jeg har tro på at alle kan klare det ved å ha en ved siden av som lytter, forstår og rekker frem en hånd. Og som i tillegg kan klare å gi spor og håp til optimisme og glede i den personen som sitter sammen med meg. 
Alle har vi mulighet til å styre oss inn i en positiv og bedre hverdag der positive tanker løfter ut de negative, der vi kan kjenne på det å leve i troen på at det nytter. At det nytter å starte små skritt mot å bli den personen vi alltid har drømt om, men som har gjemt seg i vårt innerste indre. 
Og for en fantastisk jobb dette er, det å se at øyne begynner å skinne, at tårer renner av glede, av lettelse over å gjenkjenne det indre barnet i oss. Og tørre å møte det fullt ut. 

TORSDAG 30. MARS (kl 18.30-21.00) HOLDER JEG ET FOREDRAG SOM I STOR GRAD OMHANDLER DET Å LEVE SITT LIV I PAKT MED DEN VI ER INNERST INNE. OM HVA DET HAR GJORT MED MEG OG 2 GANGER SISTE TO ÅRENE Å BO I ET BUDDHISTISK KLOSTER I BANGKOK, OM MIN "REISE" DIT. 
OG HVORDAN JEG I DAG BEVISST BRUKER DET JEG HAR OPPLEVD I MIN KLINIKK. 
Mer info, se gjerne inn på fb-siden min AKI Akupunktur. 

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld med sneklokker fra haven min. 
Varm hjertehilsen Anne. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar