torsdag 26. januar 2017

En klinikk-uke så spesiell.



En klinikk-uke så spesiell. :)
En helt utrolig uke er ved å gå inn i min kjære klinikks historie som en av de mest spesielle, lærerike og underligste. :) Full uke med flere pasienter enn noen gang med store problemer grunnet traumer fra tidlige dager, traumer i nåtid og enorme problemer i hverdagen. Å se at mennesker virkelig på alvor åpner opp hjertet for seg selv, og får øye på den lille piken (og gutten) som forsiktig banker på og ber om å bli sett, bli hørt, bli virkelig, det er hver eneste gang et mirakel for meg.
Å se mennesker fullstendig sammenbrutt, ofte over lang tid, og gi dem verktøy som gjør at de våger å titte innover, se at de åpner øynene som ofte er sløret, det er nesten magi. Når sløret letter, og øynene, sjelens speil, begynner å funkle, gir en så stor glede at jeg nesten ikke har ord.
Dette kommer ikke av seg selv, det er mange ord og enda flere følelser som skal til. TILLIT, TID, YDMYKHET og KJÆRLIGHET er de virkemidler som sammen med nåler, frekvenser og farger gir hvert enkelt individ små forsiktige skritt inn mot sitt indre. En ny reise som de kanskje aldri hadde trodd de skulle komme til å ta, eller tørre å begi seg inn på.
Å se at de tar tak, og begynner å rydde opp i tanker såvel som i forhold som ikke er bra, da vet jeg at noe inni dem har våknet. Noe som har ligget i dvale over måneder og år...
Det er derfor så vondt å vite at det er så mange her ute som kunne trenge et menneske som møter dem der de ER, både i livet deres ut fra egne forutsetninger og bagasje, og ikke minst med tid. Å bli sett, tatt vare på, bli forstått, det er en mangelvare i dag, og det er alt for mange som gir opp fordi de ikke når frem og får hjelp ut fra hva de trenger og hvor behovet er størst.
Enorm takknemlighet for denne jobben jeg har som kan være med å løfte mennesker fra et liv i frustrasjon og resignasjon, til et liv der de endelig ser den vakre personen de er, og tør å ta frem kraften sin, skritt for skritt. Og lære seg å stå i den. 
No matter what!
Varm hilsen Anne. 

<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar