tirsdag 14. juni 2016

LYKKE- Back on track!

Lykke! 
Back on track... nå er det på tide med bloggen min igjen, bli med meg på min forunderlige reise videre. 

Ved siden av mitt klinikkarbeid i min klinikk AKI Akupunktur & Traumeklinikk, jobber jeg nå iherdig for å komme inn på skoler; ungdomsskoler og videregående- for å snakke om nettopp Veien inn til hjertet- hjertekraft eller hjertefrykt. 
Jeg mener at jeg etterhvert har et solid grunnlag for å kunne gjøre dette med min adjunktutdannelse som ung, lærer og klassestyrer i skolen, og nå med 14 års klinikkarbeid i egen klinikk. 

Å vise vei, å oppleve at det nytter... dét er ekte lykke. Å få en tilbakemelding som denne fra en lærer ved en av Oslos største skoler i hennes klasse i 2.gym... som vi sa før, det gir virkelig en godfølelse.  God natt. 
Veien inn til Hjertet
9 min

På tampen av denne tirsdagen, vil jeg gjerne avslutte med disse ordene fra læreren til klassen jeg har vært i på Bjørnholt Videregående. Jeg føler meg utrolig heldig og kjenner på at dette arbeidet trengs mer nå enn noensinne; Å få de unge til å hente frem hjertekraften fremfor hjertefrykten, og stå i sin egen kraft. 
No matter what.
"Det du har gjort er unikt kjære Anne! Det du våger å gjøre er modig! En av våre ledende politikere sa en gang til meg mens hun sto foran mine elever at dette var det skumleste hun visste. Unge gir deg umiddelbar og direkte tilbakemelding. Og det er skummelt å kjenne på! I to omganger har du fascinert, rørt, utfordret og igangsatt tankerekker. Du har snakket TIL de og MED de. Det "litt anderlese" du byr på treffer de, det klinger kjent og rører ved de. Å finne sin plass, å ville passe inn samtidig som man skal tilfredsstille "alle"... Det er en stor jobb det! Du har gitt de et verktøy, både med dine ord og med meditasjon som verktøy.   
Legger ved en av tilbakemeldingene fra en av elevene
"At du våger, forteller meg hvor viktig dette er for deg, hvor mye du brenner for å vise en vei for de unge og sårbare. Det engasjementet smitter over på elevene. Og de lytter til deg - og håper jeg, mer til sitt eget hjerte." 
Sier klassestyrer Kathrine i dag på min fb-side Veien inn til hjertet. Og jeg sier TUSE TAKK for at jeg får lov til å komme på skolen og be elevene lyte til sitt indre, sitt eget hjerte og si JA til seg selv og sitt eget liv. 
En god natt ønskes deg med jubelrop fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar