lørdag 14. februar 2015

Valentines Day, for hvem???


Valentines Day, for hvem?
Valentines Day er en dag der vi skal dyrke vårt forhold, gi en oppmerksomhet til en spesiell person eller si og gi noe spesielt til en vi er glad i. Det være seg en kjæreste, ektefelle, samboer, en bror eller søster, en god venn eller hvem som banker på hjertedøren denne spesielle dagen. For meg er denne dagen ikke helt etter mitt indre, idet jeg ikke er så glad i sånne dager. De setter fokuset på materielle ting, og på det å gjøre noe akkurat denne spesielle dagen. Neida, det skader sikkert ikke direkte, rent bortsett fra at det får en stor del mennesker til å kjenne ekstra godt på følelsen av å være alene, være forlatt eller alene av andre årsaker. Kanskje skulle vi vri litt på fokus av denne dagen og ta den med oss inn i alle de andre 364 dagene i året. Gi et kompliment, en koselig tilbakemelding, et vennlig blikk, et lite smil (eller stort...)... 
Alle hverdager trenger kjærlighet, mye kjærlighet, og det er kun vi selv som enkeltindivid som kan påvirke det.  Og dersom vi alle tenker "litt Valentine" i hverdagen, er det utrolig mange som vil ha en bedre hverdag. En hverdag der smil og vennlighet gjør at vi åpner opp, både for oss selv, og setter døren på gløtt for de menneskene vi har rundt oss i hverdagen ved å "mykne opp" hverdagssjelene rundt oss. Som er deg og meg. 
 

En vakker lørdagskveld ønskes deg med glimt fra vakre Fjellskatt, og med en himmel akkurat nå som bader hele Jotunheimen i rosa.
 

Varm hjertehilsen Anne. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar