fredag 27. februar 2015

Hestekrefter i vinterfjellet.


Et vakkert lys ligger over Skei, og fredagen roper på skitur, Blondestua og herlig jenteprat. Hvert år i 14 år har samme herlige jentegjeng hatt denne helgen som SIN. Det er så viktig å unne seg noen friminutt i livene våre, og kunne være sammen med mennesker som fyller oss opp med godhet og glede. En helg som denne får oss til å leve i nuet, være i ett med oss selv og bare være. Alle mennesker bærer vi på vår historie, vår egen historie av håp, sorg, glede, lys og mange fasetter livets erfaringer. Å kunne dele disse med herlige jenter i glede, tårer og latter, er så viktig for sjelen.

"When you choose to see the world as a classroom, you understand that all experiences are here to teach you something about yourself. And that your life´s journey is about becoming more of who you are. And- the hardest experiences are often the ones that reach us the most." Oprah Winfrey.

Dette er kloke og sanne ord som i alle fall jeg kjenner meg igjen i. De kjennes nesten som hestekrefter i form av inspirasjon på innsiden.
Og med disse ordene ønsker jeg deg en vakker fredag, mens du kan ha disse ordene i bakhodet gjennom denne siste fredagen i februar.
 

Varm hjertehilsen Anne. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar