onsdag 25. februar 2015

Bare 5 år, men full av støy... og så...


Bare 5 år...men...
Hun er bare 5 år, men det har vært 5 år med mye tanker for en mamma og en pappa. Hun er overalt, har et kraftig sinne, kan ikke sitte stille, kan ikke leke rolig, klarer ikke å konsentrere seg, vil ikke kle på seg, skriker, tegner bare kruseduller, tar ikke imot beskjeder og vil aldri sove, våkner når hun endelig har sovnet... Lys- og lydsky...
Etter 5 behandlinger KUN MED LYS er denne vakre lille piken forvandlet til en som tegner vakre tegninger i nydelige farger, hun lytter, ikke lenger sint, hun koser seg i barnehaven, er rolig og harmonisk, hun har begynt å kle på seg selv, er blid både morgen og kveld og harmonisk. Selv barnehaven lurer på hva som har skjedd.
"Disse barna" har jeg i de siste 6-7 årene hatt mange av, og det er like fantastisk hver gang. I dag da denne mammaen fortalte siste nytt, kjente jeg tårene presse på. Dette barnet, så full av liv, så glad, så unik, hun har blitt helt annerledes, og hele hjemmet til denne lille familien har blitt helt forandret til det positive. Jeg føler på en så enormt stor takknemlighet for at det finnes flere veier til små barns hode og hjerte. En skånsom, og ofte for barnet morsom behandling som de gleder seg til. Ikke får de vondt, ikke må de prestere annet enn å ligge og få lysbehandling, mange spennende farver som i seg selv gjør at de elsker å komme. Og- de slipper å bli 2det kasuset2, "hun bråkete", han med ADHD etc.
Som utdannet adjunkt og tidligere klassestyrer, fatter jeg ikke at en lærer overhodet ikke kan nevne at det finnes en slik type behandling. Det er bedre at barna blir satt på all elendighet av medisiner ofg deretter faller enda mer "utenfor".
Hvorfor vil ingen lytte til denne type behandling som kan spare små barn, unge mennesker og ikke minst skåne hele familien for all smerte og sorg ved aldri komme i mål. Medisinene hjelper mange, ja, men hvorfor er barna med sinne og adferdsproblemer slik som de er? Gjør de det for å være slemme? Selvsagt IKKE, de bare klarer ikke å sortere fordi hjernen ikke klarer å tilegne seg informasjonsstrømmen, de kjenner det som støy og bråk i hodet. Og følgelig klarer de ikke å oppfatte informasjonen på riktig måte. Hjernehalvdelene samarbeider ikke optimalt, dermed vetde ikke annet enn å bråke, sloss, ofte med et ekstremt sinne i bånn. Det er jo ingen som forstår dem.
Hvem kjenner noen som kunne tenke seg info om denne behandlingsmåten i skoler og barnehaver? Noen som tør å ta steget og si fra til rektorer, til foreldre eller andre?
Veien inn til hjertet går ikke først og fremst gjennom medisiner som er en brannslukking. Men det å lateralisere hjernehalvdelene ved hjelp av frekvenser og lys, det gjør en forandring for utrolig mange!
Jeg kan kontaktes på min hjemmeside som du finner på min mail www.aki-akupunktur.no
 

En fin kveld ønskes deg med varm hilsen fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar