mandag 17. november 2014

Lykkebobler i maven.


Mandag morgen og ny uke er igang. Det er travle dager, og det har vært en usedvanlig travel høst. Spennende kurs og fulle lister på klinikken ved siden av mye privat har gjort at tiden til skriving har måttet vike, noe jeg har kjent på.  Å skrive er en stor del av livet mitt, og når jeg ikke får brukt "pennen", kjenner jeg at jeg mister en stor og viktig del av meg selv. Alle har vi noe vi brenner for, noe som ligger dypt i oss og som roper på oss, ofte i perioder i livet vårt. Gjerne ofte ut fra hvor vi er i livet her og nå, hva vi holder på med. Noen ganger blir vi oppfordret til å gjøre nye ting, gå over en terskel som føles høy og fremmed, men som kan lede oss inn til essensen av det vi kjenner på som viktig. Viktig for oss selv.  Og veldig riktig.  Men hvorfor er det så vanskelig å følge sin egen stemme, lytte inn og bare gjøre det vi får om og om igjen av tydelige taler fra vårt høyere jeg? Hvis vi ikke tar plassen vår, vil en annen komme og ta den fra oss. Vi er født til å gjøre unike ting, hver eneste en av oss bærer på unik bagasje som kun vi selv vet om. Hvorfor er det så vanskelig å stole på seg selv? Og by på alt vi har inni oss, det vil jo berike verdenen vår, fargelegge tanker og følelser på vår egen måte som ingen har gjort før oss akkurat sånn! 
Derfor i dag, kanskje skal du gi deg selv 5-10 minutter å tenke over hva som er din drøm, tanker du har lyst til å dele, gjøremål du ikke har turd å hoppe på... enda... Del gjerne med oss her inne. Tenk så spennende å få vite hva vi ønsker å gjøre med livene våre. På fredag gjorde jeg nettopp noe jeg har fått "beskjed" om i veldig lang tid, og det var en spennende og helt ny og unik opplevelse. En opplevelse som var fremmed, likevel så riktig og kjent, noe som løftet meg og fikk meg til å kjenne på lykkebobler i maven. 
I dag møtte jeg en god venn som lyste i hele ansiktet av glede. "Jeg har bestemt meg for å skrive en bok", sa han med en glede, en entusiasme og en genuin ekthet. Og jeg kjenner ham godt, det blir en bok. Dét er å lytte til hjertet og - følge det. 
Så hvilken drøm har DU? 
En herlig mandag ønskes deg med mange hjertehilsener Anne. 

Bilde: Mandag morgen og ny uke er igang. Det er travle dager, og det har vært en usedvanlig travel høst. Spennende kurs og fulle lister på klinikken ved siden av mye privat har gjort at tiden til skriving har måttet vike, noe jeg har kjent på. :P Å skrive er en stor del av livet mitt, og når jeg ikke får brukt "pennen", kjenner jeg at jeg mister en stor og viktig del av meg selv. Alle har vi noe vi brenner for, noe som ligger dypt i oss og som roper på oss, ofte i perioder i livet vårt. Gjerne ofte ut fra hvor vi er i livet her og nå, hva vi holder på med. Noen ganger blir vi oppfordret til å gjøre nye ting, gå over en terskel som føles høy og fremmed, men som kan lede oss inn til essensen av det vi kjenner på som viktig. Viktig for oss selv. <3  Og veldig riktig. :P Men hvorfor er det så vanskelig å følge sin egen stemme, lytte inn og bare gjøre det vi får om og om igjen av tydelige taler fra vårt høyere jeg? Hvis vi ikke tar plassen vår, vil en annen komme og ta den fra oss. Vi er født til å gjøre unike ting, hver eneste en av oss bærer på unik bagasje som kun vi selv vet om. Hvorfor er det så vanskelig å stole på seg selv? Og by på alt vi har inni oss, det vil jo berike verdenen vår, fargelegge tanker og følelser på vår egen måte som ingen har gjort før oss akkurat sånn! :) 
Derfor i dag, kanskje skal du gi deg selv 5-10 minutter å tenke over hva som er din drøm, tanker du har lyst til å dele, gjøremål du ikke har turd å hoppe på... enda... Del gjerne med oss her inne. Tenk så spennende å få vite hva vi ønsker å gjøre med livene våre. På fredag gjorde jeg nettopp noe jeg har fårr "beskjed" om i veldig lang tid, og det var en spennende og helt ny og unikk opplevelse. En opplevelse som var fremmed, likevels så riktig og kjent, noe som løftet meg og fikk meg til å kjenne på lykkebobler i maven. <3
I dag møtte jeg en god venn som lyste i hele ansiktet av glede. "Jeg har bestemt meg for å skrive en bok", sa han med en glede, en entusiasme og en genuin ekthet. Og jeg kjenner ham godt, det blir en bok. Dét er å lytte til hjertet og - følge det. <3
Så hvilken drøm har DU? ;) 
En herlig mandag ønskes deg med mange hjertehilsener Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar