torsdag 11. september 2014

Hjelp til Bedre Helse!


Hjelp til Bedre Helse! 
Natten er blitt svart, og en meget spennende møte-dag på klinikken min AKI Akupunktur er tilbakelagt.  Et spennende trekløver er ved å utvikles, og jeg gleder meg sånn over å være så heldig å jobbe med to fantastiske
 mennesker som fyller klinikken min med glede, og hvor vi kjenner at vi er fullstendig på samme frekvens ut fra de målene vi ønsker og innehar, nemlig å møte hvert enkelt individ som et Medmenneske, et menneske som bærer på sin historie og som kommer til oss for å bli sett - og få HJELP TIL BEDRE HELSE. 
Sett for den de er, det de har opplevd, og for at de våger å være så modige og faktisk komme til oss for å endre på sin situasjon til det bedre. I alle disse årene jeg har jobbet med klinikken min VET jeg at det er én helt vesentlig ting, nemlig det å føle seg sett, føle seg velkommen og selvsagt få den hjelpen han/hun er ute etter.  Vi har alle som behandlere våre vaner for hvordan vi jobber, og jeg tror at vi som akupunktører, homøopater etc. ser på Mennesket som kommer inn, ikke som et "nummer" i pasientporteføljen, men som et genuint Medmenneske. Og som vi virkelig brenner for å hjelpe til å få en bedre helse, et bedre liv!.   
Teknikkene er mange; Homøopati, Akupunktur/Posturologi og Energetisk arbeid er tre typer verktøy som finnes og som vi sammen i klinikken vil jobbe med. Men det ALLER viktigste jeg har lært i alle mine år både på jobb i sykehus, i skolen og på klinikken; Medmenneskelighet, det at vi SER den som kommer inn og møter den personen der han/hun er, dét er en bit av det store bildet som faktisk er den viktigste brikken for å gi den som er kommet det aller beste vi kan gjøre der og da.
Vi vil etterhvert komme opp med en ny hjemmeside, men inntil det er i boks, kommer jeg til å bruke min facebookside AKI Akupunktur, der jeg vil legge ut informasjon fortløpende. Og- jeg gleder meg som et barn til denne nye epoken i klinikken min, et ekte kvantesprang mot nye utfordringer, glede og spenning.
Og ikke minst en genuin interesse for å følge deg som Medmenneske på din vei mot en helse som kan løfte deg mot det livet du har drømt om og som kan hjelpe deg til å tørre å ta stegene. 
Mange tanker og ønske om en trygg og god natt til deg med varm hjertehilsen Anne.   

Bilde: Hjelp til Bedre Helse! <3
Natten er blitt svart, og en meget spennende møte-dag på klinikken min AKI Akupunktur er tilbakelagt. :) Et spennende trekløver er ved å utvikles, og jeg gleder meg sånn over å være så heldig å jobbe med to fantastiske mennesker som fyller klinikken min med glede, og hvor vi kjenner at vi er fullstendig på samme frekvens ut fra de målene vi ønsker og innehar, nemlig å møte hvert enkelt individ som et Medmenneske, et menneske som bærer på sin historie og som kommer til oss for å bli sett - og få HJELP TIL BEDRE HELSE. :)
Sett for den de er, det de har opplevd, og for at de våger å være så modige og faktisk komme til oss for å endre på sin situasjon til det bedre. I alle disse årene jeg har jobbet med klinikken min VET jeg at det er én helt vesentlig ting, nemlig det å føle seg sett, føle seg velkommen og selvsagt få den hjelpen han/hun er ute etter. <3 Vi har alle som behandlere våre vaner for hvordan vi jobber, og jeg tror at vi som akupunktører, homøopater etc. ser på Mennesket som kommer inn, ikke som et "nummer" i pasientporteføljen, men som et genuint Medmenneske.<3  Og som vi virkelig brenner for å hjelpe til å få en bedre helse, et bedre liv!. :) :) :)
Teknikkene er mange; Homøopati, Akupunktur/Posturologi og Energetisk arbeid er tre typer verktøy som finnes og som vi sammen i klinikken vil jobbe med.:)  Men det ALLER viktigste jeg har lært i alle mine år både på jobb i sykehus, i skolen og på klinikken; Medmenneskelighet, det at vi SER den som kommer inn og møter den personen der han/hun er, dét er en bit av det store bildet som faktisk er den viktigste brikken for å gi den som er kommet det aller beste vi kan gjøre der og da. 
Vi vil etterhvert komme opp med en ny hjemmeside, men inntil det er i boks, kommer jeg til å bruke min facebookside her inne, 
AKI Akupunktur, der jeg vil legge ut informasjon fortløpende. Og- jeg gleder meg som et barn til denne nye epoken i klinikken min, et ekte kvantesprang mot nye utfordringer, glede og spenning. 
Og ikke minst en genuin interesse for å følge deg som Medmenneske på din vei mot en helse som kan løfte deg mot det livet du har drømt om og som kan hjelpe deg til å tørre å ta stegene. ;)
Mange tanker og ønske om en trygg og god natt til deg med varm hjertehilsen Anne. <3 ;) <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar