søndag 27. juli 2014

Å observere seg selv...


Dagene løper om kapp med solen, og det er tider for bading, hyttekos , familie og venner.  Da er det viktig å huske litt på seg selv også, slik at vi kjenner oss i ett med oss selv.  En stille stund, noen minutter med kun seg selv og sitt indre hvor vi kan ankre opp i oss selv og vite at vi er i tråd med den vi er... det er viktig. I morges å svømme i blikkstille vann og kjenne sjøluften og høre måkeskrik mens en skarv flyr rett over hodet, det er eksempel på det som kan fylle opp tanken og gi oss den gode følelsen.
En spennende tanke er å kjenne på hvilken farge du bærer i dag, denne søndagen.. hvilken farge som berører deg mest akkurat i dag. Er det en kald eller varm farge, hvilket chakra tilhører den fargen, og hvordan påvirkes du av den i dag, slik du igjen vil påvirke de du er sammen med og treffer i dag.
Det å observere seg selv og de små ting i livet, er en spennende reise, en reise som alltid vil føre oss videre i oss selv og som kan åpne nye dører vi før ikke har sett.  Men vi må ha tid, ta oss tid, og vi må tørre. Så da er det bare å bruke denne fine søndagen til en oppdagelsesreise i deg selv. Nyt den. 
Varm hjertehilsen Anne. 

Bilde: Dagene løper om kapp med solen, og det er tider for bading, hyttekos , familie og venner. :) Da er det viktig å huske litt på seg selv også, slik at vi kjenner oss i ett med oss selv. :P En stille stund, noen minutter med kun seg selv og sitt indre hvor vi kan ankre opp i oss selv og vite at vi er i tråd med den vi er... det er viktig. I morges å svømme i blikkstille vann og kjenne sjøluften og høre måkeskrik mens en skarv flyr rett over hodet, det er eksempel på det som kan fylle opp tanken og gi oss den gode følelsen. 
En spennende tanke er å kjenne på hvilken farge du bærer i dag, denne søndagen.. hvilken farge som berører deg mest akkurat i dag. Er det en kald eller varm farge, hvilket chakra  tilhører den fargen, og hvordan påvirkes du av den i dag, slik du igjen vil påvirke de du er sammen med og treffer i dag. 
Det å observere seg selv og de små ting i livet, er en spennende reise, en reise som alltid vil føre oss videre i oss selv og som kan åpne nye dører vi før ikke har sett. :) Men vi må ha tid, ta oss tid, og vi må tørre. Så da er det bare å bruke denne fine søndagen til en oppdagelsesreise i deg selv. Nyt den. <3
Varm hjertehilsen Anne. <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar