fredag 27. juni 2014

Sikt mot månen..


SIKT MOT MÅNEN... selv om du bommer, havner du blant stjernene!
Er ikke det et fint uttrykk?  Å strekke seg mot himmelen i form av å ønske å gjøre en forskjell, dypdykke ned i sitt indre, finne frem sin egen vei og lytte til følelsene dine og kjenne etter.. hva er mitt mål i mitt liv???  Har du en tanke som ikke slipper taket, noe som hele tiden står og banker på i hjertet ditt og som vil inn?  En klok sjel har sagt at hvis du ikke vet hvor du skal, da ender du et helt annet sted.  Derfor er det viktig å ha fokus på rette plass, og at vi kjenner at vi får en sterk følelse av motivasjon og "lykkefølelse" når vi tenker på drømmen vår.  For å kunne gjøre alvor av drømmene, forutsetter det flere ting, deriblant at du må hoppe ut av din trygge sone og at du må brenne noen broer som hemmer deg i din utvikling og gjør at du står fast. Der ér viktig å sette seg mål, det er jo dét alle bedrifter gjør også. Men det er på samme tid litt skummelt, tenk om vi dummer oss ut, ikke kommer i mål, får avvisninger i hopetall.. det er ikke alltid lett å takle. 
Jeg tror også at det å reise bort, om enn for bare en helg til en hytte og være alene i sitt eget selskap, ta med blokk og blyant... og pc.. , og jobbe med sine drømmer og idéer, det kan være en knallgod start for mange. Og gjerne med delmål underveis. 
Alle har vi drømmer, men som du vet, det er opp til hver enkelt å gjennomføre dem, ingen kan gå den veien for oss. 
Jeg har også mine drømmer videre, som mange andre, derfor er det også spennende å skrive om det. 
Har DU en drøm du vil dele med alle oss her inne, hadde det vært morsomt. Se hva vi er opptatt av og hvilke tanker vi har for oss selv og vårt liv. Og- så er det også mange som lever sin drøm, mange som er sin egen flyt og har det bra.  Gøy å høre om noen av dere også, vi har nemlig så mye å lære av hverandre og dele våre erfaringer.  Én erfaring som skrives her kan løfte mange andre, det er en spennende tanke. 
Så da er det bare å finne frem de rette ordene og sende ut eller på min mail veieninntilhjertet@gmail.com.
En vakker dag ønskes deg med hjertehilsen Anne.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar