søndag 22. juni 2014

Forandring.


Å finne sin egen vei....en forandring... 
... inn til sitt eget hjerte, kan være en strabasiøs reise, gjerne over år, og ti-år.  Men når vi har kommet inn på rett sti og skimter noe i det fjerne som gir oss lykkefølelse, en følelse av å leve, en godfølelse som gir oss energi og mening med livet, vårt eget liv, ja da er vi på sporet av noe som virkelig er vårt eget.  Et liv som bare vi kan leve og som bare vi kan føle.  Å kjenne på en ro i oss selv, kan løfte oss i våre frekvenser og gi oss det livet vi er ment å leve her og nå. 
Vi må alle ta ansvar for vårt eget liv, og da er det kjærlighet og respekt overfor oss selv som er nøkkelen. Hvis ikke vi selv har respekt for oss selv, hvis ikke vi liker oss selv, hvordan kan vi da forvente at andre mennesker skal kunne ha respekt for oss og like oss? Å være offer i eget liv, er ikke stas.  Derfor må vi alle innimellom ta et lite oppgjør med oss selv på kammerset, og rette ryggen, se oss i speilet og fortelle oss selv at vi er BRA, vi duger og at vi faktisk er den viktigste brikken i vårt eget liv.   
Og med disse ordene, avsluttes denne uken før vi alle går i seng og er ved å stupe ut i en ny og spennende uke som for flere av oss er den siste før sommerferien starter.  Herlige dager med familie, venner, sol, bading, myggestikk og stearinlys på terrassen i lyse sommerkvelder.  Og etterhvert med en nyfødt liten pike i armene som verdens stolteste og beste Bestemor...  For vi skulle jo tenke bra, ja, det beste om oss selv, ikke sant? 
Sov godt med varm hjertehilsen fra Anne.   

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar