torsdag 22. mai 2014

Hjertets dag i dag, bli med og løfte..


JIPPI  Hjertets dag 
I dag håper jeg at så mange som mulig sender et hjerte her inne eller på fb, en tanke, tar en telefon du skulle tatt for lenge siden fordi det er ubehagelig, eller sender noen ord til en du ikke har sett på så altfor lenge. 
I min praksis ser jeg at det er våre mellommenneskelige relasjoner som lager 90% av traumer, konflikter og tunge bører vi har på skuldrene. La oss sammen sette fra oss sekken, ta ut det som er tungt å bære, rense opp i forhold, enten det er familie, kjæreste eller i jobb. Gå videre inn i sommeren med lettet hjerte og kjenne inn på hvor godt det er å ha snakket ut med den personen du har i tankene dine. 
OG - Hvis du opplever noe fint, vil jeg inderlig gjerne at du sender meg en mail på veieninntilhjertet@gmail.com Tenk om akkurat din historie kan hjelpe en annen videre, til å tørre å rekke ut en hånd og rydde opp i sine floker. Selvsagt vil historien være 100% anonym, og jeg ønsker tillatelse på mailen til å bringe den videre.  Dette er faktisk noe av det største vi kan gjøre for hverandre, så la oss alle denne dagen sende en ekte hjerteåpning til hverandre.   
Takk for at du vil være med.   
Varm hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar