onsdag 30. april 2014

Så unike.


To dager på klinikken med behandlinger for så mange ulike ting. Så mange mennesker med hver sin historie,sin bagasje, både tung og lett, hver sine sorger og gleder, oppturer og nedturer, tanker og følelser.  Så rart å tenke på, det er ikke ett menneske i verden som er lik, selv om vi likevel inni har samme konstruksjonen. Alle er vi helt unike individer, med hvert vårt potensiale, som ligger og venter på å bli utfoldet i all sin prakt. Men hvor mye henter vi frem i oss selv, hvor mye av potensialet tør vi å hente frem og bruke for alt det er verdt?  Jeg vet at det er så alt for mange mennesker som går med drømmen sin inni seg, med et potensiale som de ikke våger å vise overfor andre mennesker, enda sjelen roper høyt inni dem. Igjen er det å lytte innover og vise og tørre å ta tak. Å rekke frem hendene til alle som vil lytte til det du har å si. Alle er vi utstyrt med ulike evner, det er jo det som lager et mangfold.  Det er absolutt ikke lett å følge sjelens indre veiviser, men om vi tør, så tror jeg vi vil bli "belønnet" med en indre ro, en styrke og en boblende glede over å kjenne på det å leve sant fra sitt innerste indre. 
Ta taket i deg selv, gjør én fin ting denne helgen som du har hatt lyst til lenge, men ikke klart frem til nå. Og så er det stor lykkefølelse når du har gjennomført en ny historie i din egen livets bok. 
Én av mine store drømmer er HJERTETS DAG 22. MAI hvor jeg ønsker å ha med meg hele Norge hvor hver og en av oss tar tak i noe som ikke føles så godt i forhold til et menneske eller situasjoner som tynger, og hvor du ønsker å få kontakten slik den engang var.  En telefon, en kaffe eller en middag med en du har noe usnakket med og hvor du vil lette på trykket for dere begge og rekke frem en hånd. En hånd og ord som letter på trykket slik at dagene fremover blir lettere. Mitt håp er at alle dere som har likt siden min sender ut samme budskapet slik at så mange mennesker som mulig kan lykkes i at forhold repareres. I klinikken min ser jeg at det er enormt mange traumer som skyldes konflikter med familie, venner og kolleger og sjefer.  Derfor er det så viktig med et fokus på akkurat dette emnet. 
BLI MED MEG 22. MAI! 
Solskinnshjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar