torsdag 27. mars 2014

I hjertets tegn.


God kveld. 
Da har jeg trukket ut 2 heldige vinnere som får hver sin GRATIS traumebehandling. Gratulerer til dere begge. 
  
  
TRAUMEBEHANDLINGEN har gitt utrolig gledelige resultater hvor jeg nå ser at vel 80 % av de som har vært til behandling har blitt meget bedre og opp til helt bra.  Dette har vært en spennende reise. 
Jeg vil fortsette denne reisen og håpe at jeg etterhvert får mange mange mennesker til klinikken min som har traumer og fobier og som ønsker å få jobbet de ut av livet sitt slik at livskvaliteten blir optimal.  Jeg har hatt mennesker som har gått med dyptliggende traumer over flere tiår og vært hos psykiatere og psykologer uten nevneverdig forandring. Etter én behandling med denne teknikken som er en vestlig behandlingsmåte UTEN NÅLER, føler de ofte en unik lettelse hvor kroppen slipper, og trykket letter både i forhold til fysiske vondter og ikke minst mentalt. Jeg lærer også bort ulike teknikker som hjelper pasienten å jobbe videre for å komme i havn. Etter 3 behandlinger får pasienten 2 oppfølgingstimer til en god pris der vi jobber med det som kan henge igjen, eller at det i løpet av disse ukene har kommet opp "nye" ting som skal bearbeides.  Nesten som en løk hvor vi finner kjernen innenfor lag på lag. 
Å få være med på alle disse reisene til mennesker som har slitt så lenge, det føles ofte som en enda større reise for og i meg ved å se at personen åpner opp, har tillit til seg selv og i seg selv, og tar imot det fine som kommer. 
En takknemlighetshilsen i hjertets tegn fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar