fredag 6. desember 2013

Jeg er fri, og "Hjertekveld" starter i Januar 2014!





Et halvt år med mye mye jobbing for andre mennesker er i dag historie. Jeg kjenner inn og vet at jeg har valgt rett vei fra i dag. MIN EGEN VEI!!!  Å våge å stå opp for seg selv, våge å vise hvem man er og stå i sitt eget lys, er noe av det vanskeligste som finnes. I dag eller faktisk i går, har jeg tatt et valg om å gå min EGEN vei og ikke dilte etter alle andre "der oppe".
I januar    vil jeg starte min "Hjertekveld"    på klinikken min AKI Akupunktur i Akersgaten 67, der jeg inviterer dere til å komme hvor jeg vil holde små foredrag om Veien inn til hjertet.  Jeg gleder meg enormt til dette, og håper å se noen av dere etterhvert. Tenk om vi kan komme sammen og løfte hverandre, løfte alle rundt oss og finne inn til vårt innerste i oss selv i tillegg? 
Jeg blir så glad og kjenner på en enorm spenning for dette arbeidet, og jeg håper dere vil være med meg på min nye reise i min kjære klinikk!  

Å kjenne på at en ny styrke har inntatt plassen sin siste døgn, er en stor gave og følelse av stor glede. Å være i tråd med seg selv, sitt høyere jeg, er så viktig for å kunne stå støtt i hverdagen, og det er mange fallgruber på veien. Nå tror jeg de fleste er passert, og jeg kan se fremover og glede meg over at jeg er inne på min egen sti for å kunne gjøre mine egne ting, nemlig å være med på å få mennesker til å se sitt eget potensiale og skinne i eget lys. 
Dét er en stor og viktig livsoppgave som jeg starter i januar 2014. 




                                 En vakker adventshelg ønsker jeg deg med hjertehilsen Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar