tirsdag 31. desember 2013

Godt Nytt År!


GODT NYTT ÅR!
Solen skinner på Grimsøy, blandet med kulingkast og trær som vaier i vinden. Kraftig medvind inn i det nye året, det lover bra! 
Nesten hele familien samlet ved sjøen, en hyggelig og litt annerledes nyttårsaften. 
Mange tanker svirrer rundt hos mange av oss denne dagen, det er for meg den mest spesielle dagen i året, og det tror jeg gjelder for mange av oss. Mye som har skjedd, alle prøvelser vi har måttet gå gjennom, alle gleder vi har opplevd, alle har de gitt oss et sterkere mot og skyts til å møte det som venter oss i 2014. Et år med mer bagasje som ruster oss mot et spennende og morsomt nytt år. Det vi ikke trenger å ta med oss videre inn i 2014, kan vi trygt legge fra oss når vi entrer døren inn til 2014 i natt kl 24.00
For mitt vedkommende har jeg skrevet en liten doing-liste som jeg vil prøve å følge, noe som gjør at hverdagene blir morsomme og utfordrende. I den ligger det mye fint, blant annet det å ta vare på meg selv og lytte enda bedre til min indre veiviser og følge det som kommer, og jeg vet at mye spennende er på agendaen i 2014. Så er det opp til hver og en av oss å tørre å gå inn i upløyd mark, utforske oss selv og rose oss selv når vi når ett av målene våre. Eller si et oppriktig tusen takk med hjertet hvis vi får ros fra en kollega eller et medmenneske ellers i livet. Selv være mot andre slik vi selv ønsker å bli behandlet og gi av oss selv til de rundt oss, enten det er jobb eller privat. En bitte liten positiv kommentar eller et lite smil kan være nok for et medmenneske til å føle seg løftet, kjenne på glede i en travel hverdag.  Så hvis vi alle legger bort stresset, stopper opp en gang i løpet av dagen, om enn bare for noen få minutter, er en måte vi kan gå inn i vårt stille rom på, og kjenne på hva som er din visjon, din visdom og din mening med det du er i. Bli mere bevisst på hvem du er og hva du ønsker for deg selv. Bli mer oppmerksom på nuet, noe som faktisk, bokstavelig talt kan spare oss alle for å gjøre unødige feil og bli syke.
Det er en enkel regel om at det du sender ut, får du tilbake.  Vi er selv skapere av vår egen hverdag i meget stor grad, og tankene våre, bestemmer vi selv, de eier oss nemlig ikke!  Vi velger tankene våre, derom er det ingen tvil. Derfor er det viktig at vi inn i det nye året tenker positivt, og gir oss selv kreditt. 
Kritikk, skyldfølelse, sinne og frykt er noen av de største "fiendene" våre. La oss legge egoet bak oss, legge disse sinnsstemningene ned i skyttergraven for heller å hente opp de lyse sidene i livet, de som nærer, de som gir oss glede og får oss til å skinne. Dersom vi sammen klarer å endre våre tankemønstre sammen, vil også frekvensene rundt oss stige, og vi vil sammen dra lasset mot et bedre samfunn på alle måter. 
Jeg takker dere alle 3161 venner inne på siden min på fb; Veien inn til hjertet og alle dere her inne for at dere velger å følge meg på min vei inn til hjertet. Jeg håper at vi alle sammen vil få et fint nytt år hvor vi alle er enda mer bevisste på hvordan vi tenker, hvordan vi er mot hverandre og sammen kan gi hverandre et år hvor Hjertet for hverandre er fokus i 2014.  Et år hvor vi fokuserer på det fine ved hverandre og hjelper hverandre. Håper du blir med der du er og løfter i dine omgivelser. 
Jeg ønsker deg en Flott Nyttårsaften, OG HUSK: Ta godt vare på dyrene våre denne kvelden, veldig mange er livredde raketter og bråk, så vern om dem med varme og kjærlighet og nærhet. 
Et stort varmt Nyttårshjerte og hilsen fra Anne. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar