fredag 27. september 2013

Clarity.

Clarity...




Fredag kveld etter en vakker strålende høstdag som har blitt brukt til vindusvask på eldgamle vinduer med kitt, drømmejobb... Men så fine de kan bli med, etter å ha blitt pusset med gammeldags pusseskinn Litt rart det med vindusvask, jeg føler nesten at jeg får renset ut i toppetasjen min ved å vaske vinduer. Det blir så klart.. alt blir liksom litt klarere mentalt. Litt synd da og komme hjem på søndag til et helt hus hvor Nylonvasken roper på meg fra vaskerommet.
I dag har jeg møtt å ordet "Clarity" hele tre ganger i tre ulike situasjoner. Det er for meg i disse dager ett av de viktigste nøkkelordene i livet mitt. Vi har alle så mange agendaer, vi vil være på flere steder samtidig uten at vi klarer å fokusere fullt og helt på det målet vi har satt oss og drømmer om. Det er så mange snubletråder og blindgater for å komme frem til vårt eget mål og gå for det. Og igjen stole på sitt indre, stemmen som ikke lyver, men viser vei dersom vi tør og stole på den. Alle har vi drømmer, og når drømmen ikke gir slipp, MÅ vi ta den på alvor.
I morgen blir det en lenger tur med Rosso, så er det å la fjellet i sin vakre skrud gi beskjeder- hvis jeg klarer å lytte. Og skru av antennene fra Ego, be han dra på høstferie et annet sted mens jeg kan nyte gode dager oppe på mitt Fjellskatt.  


En god fredagskveld til deg.
Varm hjertehilsen Anne. 





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar